Про споживання свинини, курятини та яловичини в Україні
08 May, Розділ Новини, переглядів 1 693
Чому українці надають преференцію певним видам м’яса? Чи варто очікувати зростання споживання м’яса у майбутньому?
Про це та багато іншого говорили з Андрієм Панкратовим, експертом сільськогосподарських ринків, консультантом Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).
Джерело: Pigua.info
Схожі новини
Популярно про те, чому собівартість не впливає на ціну продукціїУкраїнці їдять замало свининиСпоживанню свинини в Україні пропрокують приріст у 2019-муУкраїнці за рік з’їдають мільйон тонн курятини — все дорожчоїУ 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса