Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Про споживання свинини, курятини та яловичини в Україні
АТУ»Новини»Про споживання свинини, курятини та яловичини в Україні

Про споживання свинини, курятини та яловичини в Україні

08 травень, Розділ Новини, переглядів 1 917

Чому українці надають преференцію певним видам м’яса? Чи варто очікувати зростання споживання м’яса у майбутньому?

Про це та багато іншого говорили з Андрієм Панкратовим, експертом сільськогосподарських ринків, консультантом Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).


Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Українці їдять замало свинини
  • Українці за рік з’їдають мільйон тонн курятини — все дорожчої
  • Популярно про те, чому собівартість не впливає на ціну продукції
  • Споживанню свинини в Україні пропрокують приріст у 2019-му
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.