Аграрний тиждень. Україна
» » На Луганщині проведено нараду щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування під час коронавірусу
» » На Луганщині проведено нараду щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування під час коронавірусу

На Луганщині проведено нараду щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування під час коронавірусу



10 червня 2020 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведено нараду на тему: «Організація протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19».

Ініціатором проведення наради виступив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Ріта Холоденко.

У нараді взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, представник Національної поліції та керівники закладів ресторанного господарства міста Сєвєродонецька.

Під час зустрічі було розглянуто тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Також особливу увагу було приділено загальним гігієнічним вимогам щодо поводження з харчовими продуктами згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

У ході проведення наради надано відповіді на всі питання, які виникли у суб’єктів господарювання.





Схожі новини
  • На Херсонщині відновили роботу 77 дитячих закладів дошкільної освіти
  • Держпродспоживслужба провела понад 9,6 тис. моніторингових заходів на об'єктах торгівлі, харчування, перукарнях і салонах краси щодо дотримання ними протиепідемічних заходів у період карантину
  • На Вінниччині Держпродспоживслужба, Нацполіція та громадськість створюють спільні групи для перевірки закладів, яким дозволили роботу під час карантину
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби проводять роз'яснювальну роботу в закладах громадського харчування щодо профілактики харчових отруєнь

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.