10 червня 2020 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведено нараду на тему: «Організація протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19».
Ініціатором проведення наради виступив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Ріта Холоденко.
У нараді взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, представник Національної поліції та керівники закладів ресторанного господарства міста Сєвєродонецька.
Під час зустрічі було розглянуто тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Також особливу увагу було приділено загальним гігієнічним вимогам щодо поводження з харчовими продуктами згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
У ході проведення наради надано відповіді на всі питання, які виникли у суб’єктів господарювання.