Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Держпродспоживслужба Прикарпаття встановила порушення протиепідемічних вимог в 70 відсотках закладів громадського харчування області
АТУ»Новини»Держпродспоживслужба Прикарпаття встановила порушення протиепідемічних вимог в 70 відсотках закладів громадського харчування області

    Держпродспоживслужба Прикарпаття встановила порушення протиепідемічних вимог в 70 відсотках закладів громадського харчування області


    12 липня 2020 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття за участю представників поліції та ЗМІ провели моніторингові відвідування закладів громадського харчування щодо дотримання ними карантинних обмежень.

    Усього перевірено – 172 заклади;  з них працювало – 142 заклади,

    Масові заходи проводилися в 44 закладах, 70% яких порушували протиепідемічні вимоги.

    Із 17 весіль, що проводились 12 липня, лише 4 відбувались без порушень.

    Відповідно до Протоколу № 32 від 07.07.2020 засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА, на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області, Національну поліцію та органи місцевого самоврядування покладено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в  закладах громадського харчування.

    У кожному районі створені робочі групи у складі представників Держпродспоживслужби, Національної поліції та органів місцевого самоврядування з метою проведення протягом 18-19 липня 2020 р. моніторингових відвідувань закладів громадського харчування для перевірки дотримання ними протиепідемічних заходів.

    Також відповідно до змін, внесених до Постанови Кабінету міністрів України  № 392 від 20.05.2020 р., будуть проводитись перевірки щодо дотримання закладами громадського харчування часового терміну роботи  (лише до 23:00).

    Доводимо до відома, що відповідно до п.5 Протоколу № 29 від 30.06.2020 р.  засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА при встановленні повторних порушень санітарно-епідемічних вимог на підконтрольних об’єктах, будуть подаватись пропозиції місцевим комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для прийняття рішення щодо призупинення їх роботи.

    З метою уникнення непорозумінь, відкритості і прозорості при проведенні моніторингових відвідувань, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області закликає представників громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та небайдужих громадян долучитись до проведення моніторингових відвідувань закладів громадського харчування  щоденно,  і в т. ч.  18-19 липня 2020 року.





    Схожі новини
  • Держпродспоживслужбою Полтавщини посилено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів
  • На Харківщині Держпродспоживслужба посилила контроль за дотриманням карантинних заходів
  • На Кіровоградщині заклади громадського харчування не дотримуються режиму роботи в період карантину
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба проводить обстеження закладів торгівлі і громадського харчування та перевіряє рейсові автобуси
  • Держпродспоживслужба в Тернополі виявила порушення в закладах громадського харчування та на ринках

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Держпродспоживслужба Прикарпаття встановила порушення протиепідемічних вимог в 70 відсотках закладів громадського харчування області

17 липень, Розділ Новини, переглядів 1 901

12 липня 2020 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття за участю представників поліції та ЗМІ провели моніторингові відвідування закладів громадського харчування щодо дотримання ними карантинних обмежень.

Усього перевірено – 172 заклади;  з них працювало – 142 заклади,

Масові заходи проводилися в 44 закладах, 70% яких порушували протиепідемічні вимоги.

Із 17 весіль, що проводились 12 липня, лише 4 відбувались без порушень.

Відповідно до Протоколу № 32 від 07.07.2020 засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА, на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області, Національну поліцію та органи місцевого самоврядування покладено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в  закладах громадського харчування.

У кожному районі створені робочі групи у складі представників Держпродспоживслужби, Національної поліції та органів місцевого самоврядування з метою проведення протягом 18-19 липня 2020 р. моніторингових відвідувань закладів громадського харчування для перевірки дотримання ними протиепідемічних заходів.

Також відповідно до змін, внесених до Постанови Кабінету міністрів України  № 392 від 20.05.2020 р., будуть проводитись перевірки щодо дотримання закладами громадського харчування часового терміну роботи  (лише до 23:00).

Доводимо до відома, що відповідно до п.5 Протоколу № 29 від 30.06.2020 р.  засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА при встановленні повторних порушень санітарно-епідемічних вимог на підконтрольних об’єктах, будуть подаватись пропозиції місцевим комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для прийняття рішення щодо призупинення їх роботи.

З метою уникнення непорозумінь, відкритості і прозорості при проведенні моніторингових відвідувань, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області закликає представників громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та небайдужих громадян долучитись до проведення моніторингових відвідувань закладів громадського харчування  щоденно,  і в т. ч.  18-19 липня 2020 року.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужбою Полтавщини посилено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів
  • На Харківщині Держпродспоживслужба посилила контроль за дотриманням карантинних заходів
  • На Кіровоградщині заклади громадського харчування не дотримуються режиму роботи в період карантину
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба проводить обстеження закладів торгівлі і громадського харчування та перевіряє рейсові автобуси
  • Держпродспоживслужба в Тернополі виявила порушення в закладах громадського харчування та на ринках

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.