Аграрний тиждень. Україна
» » На 26% зросли обсяги виробництва свіжого м’яса птиці в Казахстані
» » На 26% зросли обсяги виробництва свіжого м’яса птиці в Казахстані

    На 26% зросли обсяги виробництва свіжого м’яса птиці в Казахстані


    На 26% зросли обсяги виробництва свіжого м’яса птиці в Казахстані

     За січень-липень 2020 року в Казахстані виробництво свіжого або охолодженого м’яса птиці досягло 60,5 тис. тонн. Це на 26,2% більше, ніж за той же період 2019 року. Виробництво мороженого м’яса птиці також зросло – на 8,9%, до 66,5 тис. тонн.


     
    Найбільші обсяги виробництва білого м’яса сконцентровані в Алматинській, Акмолинської і Східно-Казахстанської областях. До кінця поточного року одне з великих підприємств крани, ТОВ “Макінська птахофабрика”, збільшить виробничу потужність з 25 тис. до 50 тис. тонн м’яса в рік. Це дозволить Казахстан прискорити нарощування потужностей галузі птахівництва.
     
    В рамках реалізації завдань з імпортозаміщення в Казахстані в 2020 році будуть введені в експлуатацію ще 8 м’ясних птахофабрик. У першому півріччі вже запущені дві м’ясні птахофабрики – ТОВ “Шимкент кус” (Туркестанская область) і ТПК “КазАгрос” (Костанайська область). Решта шість птахофабрик запрацюють до кінця року.
     
    Країна поступово відмовляється від імпортної курятини, тому, попри зростання обсягів виробництва, на внутрішньому ринку Казахстану в серпні ціна на курятину була на 4,6% вищою, ніж роком раніше.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Подвоїти обсяги виробництва курятини планують в Казахстані
  • В Казахстані зростає виробництво та споживання м’яса
  • Виробництво основних видів м'яса зросло
  • виробництво основних видів м'яса зросло
  • Виробництво свинини в Україні скорочується

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На 26% зросли обсяги виробництва свіжого м’яса птиці в Казахстані


На 26% зросли обсяги виробництва свіжого м’яса птиці в Казахстані

 За січень-липень 2020 року в Казахстані виробництво свіжого або охолодженого м’яса птиці досягло 60,5 тис. тонн. Це на 26,2% більше, ніж за той же період 2019 року. Виробництво мороженого м’яса птиці також зросло – на 8,9%, до 66,5 тис. тонн.


 
Найбільші обсяги виробництва білого м’яса сконцентровані в Алматинській, Акмолинської і Східно-Казахстанської областях. До кінця поточного року одне з великих підприємств крани, ТОВ “Макінська птахофабрика”, збільшить виробничу потужність з 25 тис. до 50 тис. тонн м’яса в рік. Це дозволить Казахстан прискорити нарощування потужностей галузі птахівництва.
 
В рамках реалізації завдань з імпортозаміщення в Казахстані в 2020 році будуть введені в експлуатацію ще 8 м’ясних птахофабрик. У першому півріччі вже запущені дві м’ясні птахофабрики – ТОВ “Шимкент кус” (Туркестанская область) і ТПК “КазАгрос” (Костанайська область). Решта шість птахофабрик запрацюють до кінця року.
 
Країна поступово відмовляється від імпортної курятини, тому, попри зростання обсягів виробництва, на внутрішньому ринку Казахстану в серпні ціна на курятину була на 4,6% вищою, ніж роком раніше.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Подвоїти обсяги виробництва курятини планують в Казахстані
  • В Казахстані зростає виробництво та споживання м’яса
  • Виробництво основних видів м'яса зросло
  • виробництво основних видів м'яса зросло
  • Виробництво свинини в Україні скорочується

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.