Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Виробництво основних видів м'яса зросло
АТУ»Новини»Виробництво основних видів м'яса зросло

    Виробництво основних видів м'яса зросло


    У березні поточного року порівняно із аналогічним періодом 2016 зросло виробництво замороженої свинини, свіжого та замороженого м'яса птиці та ВРХ.

    Про це повідомляє Держстатистики.

    За даними відомства, замороженої свинини протягом березня вироблено 1,3 тис. т, що на 29,3% більше показників березня 2016 і на 14,8% перевищує результати лютого 2017.

    До того ж, охолодженого м'яса свійської птиці у березні вироблено 81,4 тис. тонн, а це більше на 29,3%, ніж у березні 2016, та на 14,8% ― ніж у лютому 2017.

    Крім того, протягом березня 2017 року в Україні вироблено 4,5 тис. тонн свіжого чи охолодженого м’яса ВРХ, що на 6,6% більше, ніж за аналогічний період 2016. У порівняні з лютим 2017 виробництво зросло на 14,5%.

    Замороженого м’яса птиці вироблено 23,4 тис. т — на 4,9% більше порівняно із березнем 2016. Порівняно з лютим 2017 виробництво зазначеного продукту зросло на 42,5%.

    Виробництво мороженого м'яса ВРХ протягом звітного періоду склало 0,8 тис. т, що на 1,3% більше, ніж у березні 2016 року. Порівняно із лютим 2017 виробництво зазначеного продукту скоротилось на 38,2%.

    Водночас, виробництво свіжої чи охолодженої свинини протягом звітного періоду скоротилось на 0,9%, до 21,7 тис. т, порівняно з січнем 2016, та на 15,9% зросло порівняно із лютим 2017.
    //agravery.com/uk/posts/show/v-ukraini-zroslo-virobnictvo-osnovnih-vidiv-masa1





    Схожі новини
  • виробництво основних видів м'яса зросло
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%
  • Виробництво яєць скоротилось майже на 10%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво основних видів м'яса зросло

26 квітень, Розділ Новини, переглядів 4 500

У березні поточного року порівняно із аналогічним періодом 2016 зросло виробництво замороженої свинини, свіжого та замороженого м'яса птиці та ВРХ.

Про це повідомляє Держстатистики.

За даними відомства, замороженої свинини протягом березня вироблено 1,3 тис. т, що на 29,3% більше показників березня 2016 і на 14,8% перевищує результати лютого 2017.

До того ж, охолодженого м'яса свійської птиці у березні вироблено 81,4 тис. тонн, а це більше на 29,3%, ніж у березні 2016, та на 14,8% ― ніж у лютому 2017.

Крім того, протягом березня 2017 року в Україні вироблено 4,5 тис. тонн свіжого чи охолодженого м’яса ВРХ, що на 6,6% більше, ніж за аналогічний період 2016. У порівняні з лютим 2017 виробництво зросло на 14,5%.

Замороженого м’яса птиці вироблено 23,4 тис. т — на 4,9% більше порівняно із березнем 2016. Порівняно з лютим 2017 виробництво зазначеного продукту зросло на 42,5%.

Виробництво мороженого м'яса ВРХ протягом звітного періоду склало 0,8 тис. т, що на 1,3% більше, ніж у березні 2016 року. Порівняно із лютим 2017 виробництво зазначеного продукту скоротилось на 38,2%.

Водночас, виробництво свіжої чи охолодженої свинини протягом звітного періоду скоротилось на 0,9%, до 21,7 тис. т, порівняно з січнем 2016, та на 15,9% зросло порівняно із лютим 2017.
//agravery.com/uk/posts/show/v-ukraini-zroslo-virobnictvo-osnovnih-vidiv-masa1





Схожі новини
  • виробництво основних видів м'яса зросло
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%
  • Виробництво яєць скоротилось майже на 10%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.