Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні зросло виробництво м’яса птиці
» » В Україні зросло виробництво м’яса птиці

    В Україні зросло виробництво м’яса птиці


    В Україні зросло виробництво м’яса птиці

    За даними звіту Держстату “Виробництво продукції тваринництва за видами у січні-жовтні 2020 року”, опублікованого цього тижня, в Україні зросли обсяги виробництва м’яса.

    Про це повідомляє Державна служба статистики.

    Так, за даними звіту, за 10 місяців 2020 року було реалізовано 1,874 млн тонн сільськогосподарських тварин живою вагою. Це на 0,2% більше, порівняно з показниками січня-жовтня 2019 року.

    Нарощування виробництва відбулося за рахунок забою птиці та малої рогатої худоби. А от обсяги виробництва яловичини та свинини зменшились.

    Протягом досліджуваного періоду було забито 113,3 тис. тонн ВРХ, що на 17,2% менше, порівняно з показниками попереднього року. Обсяги забою свиней скоротились на 2,8% до 416,8 тис. тонн.

    У той же час виробництво птиці зросло на 3,1% і склало 1,342 млн тонн живою вагою. Також за січень-жовтень було забито 2,1 тис. тонн овець та кіз. Це на 4,4% більше, порівняно з показниками 2019 року.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • У 2020 році стали вирощувати більше птиці, а свиней та ВРХ - менше
  • На 2,6% зменшились обсяги виробництва м’яса в Німеччині
  • виробництво основних видів м'яса зросло
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Обсяги сільськогосподарського виробництва у січні-квітні 2013 року збільшились на 5,1%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні зросло виробництво м’яса птиці


В Україні зросло виробництво м’яса птиці

За даними звіту Держстату “Виробництво продукції тваринництва за видами у січні-жовтні 2020 року”, опублікованого цього тижня, в Україні зросли обсяги виробництва м’яса.

Про це повідомляє Державна служба статистики.

Так, за даними звіту, за 10 місяців 2020 року було реалізовано 1,874 млн тонн сільськогосподарських тварин живою вагою. Це на 0,2% більше, порівняно з показниками січня-жовтня 2019 року.

Нарощування виробництва відбулося за рахунок забою птиці та малої рогатої худоби. А от обсяги виробництва яловичини та свинини зменшились.

Протягом досліджуваного періоду було забито 113,3 тис. тонн ВРХ, що на 17,2% менше, порівняно з показниками попереднього року. Обсяги забою свиней скоротились на 2,8% до 416,8 тис. тонн.

У той же час виробництво птиці зросло на 3,1% і склало 1,342 млн тонн живою вагою. Також за січень-жовтень було забито 2,1 тис. тонн овець та кіз. Це на 4,4% більше, порівняно з показниками 2019 року.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • У 2020 році стали вирощувати більше птиці, а свиней та ВРХ - менше
  • На 2,6% зменшились обсяги виробництва м’яса в Німеччині
  • виробництво основних видів м'яса зросло
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Обсяги сільськогосподарського виробництва у січні-квітні 2013 року збільшились на 5,1%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.