Аграрний тиждень. Україна
» » Україна збільшила виробництво замороженої курятини
» » Україна збільшила виробництво замороженої курятини

Україна збільшила виробництво замороженої курятини


Україна збільшила виробництво замороженої курятини

У 2020 році виробництво замороженої курятини в Україні зросло на 17,5%. При цьому, виробництво охолодженої курятини впало на 9,6%.

Про це повідомляє УНН з посиланням на дані Держстатистики.

Так, торік вітчизняні птахівники виробили 218,4 тис. тонн охолоджених тушок курей і 152,4 тис. тонн заморожених тушок курей. Зокрема, у грудні 2020 року було вироблено 19,9 тис. тонн охолоджених тушок курей і 16,1 тис. тонн заморожених тушок курей.

Загалом у 2020 році Україна виробила 1 млн 80 тис. тонн курятини. Окрім того, Україна наростила виробництво субпродуктів свійської птиці – на 14,7%, до 345,5 тис. тонн за 2020 рік.

ІЦ УАК за матеріалами Агробізнес Сьогодні

agroconf.org





Схожі новини
  • Птахівникам вигідніше експортувати м'ясо індиків і качок, ніж курятину
  • Україна до квітня зможе використати квоти на експорт до ЄС курятини і яєць
  • Україна збільшила виробництво замороженої курятини на 35%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • У 2012 році виробництво української курятини зросло на 5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.