Аграрний тиждень. Україна
» » Україна збільшила виробництво замороженої курятини на 35%
» » Україна збільшила виробництво замороженої курятини на 35%

Україна збільшила виробництво замороженої курятини на 35%


Про це свідчать дані Держстатистики, повідомляє УНН.

Так, у червні 2019 р. в Україні було вироблено 10,9 тис. т курятини, тоді як у червні 2018 р. — 8,04 тис. т. Йдеться про виробництво заморожених тушок курей, курчат.

Виробництво свіжої та охолодженої курятини також зросло — на 14,9% за рік. У червні 2019 року українські птахівники виробили 34,4 тис. т продукту, рік тому — 29,9 тис. т.

Разом з тим, птахівники безперервно нарощують поставки продукції за кордон, завдяки чому країна утримує статус нетто-експортера м’яса птиці п’ятий рік поспіль.

Нагадаємо, МХП збільшила виробництво курятини на 17%.

 

agravery.com





Схожі новини
  • Виробництво основних видів м'яса зросло
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%
  • У 2012 році виробництво української курятини зросло на 5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.