Аграрний тиждень. Україна
» » В Ізраїлі надрукували на біопринтері стейк рібай
» » В Ізраїлі надрукували на біопринтері стейк рібай

    В Ізраїлі надрукували на біопринтері стейк рібай


    В Ізраїлі надрукували на біопринтері стейк рібай

     Перший у світі стейк рібай, надрукований на 3D-біопринтері, виготовили в Ізраїлі. Розробили новий продукт компанія Aleph Farms в партнерстві з факультетом біометричного інжинірингу технологічного інституту «Техніон».


    Мармуровий стейк створений з вирощених в лабораторному реакторі м’язових і жирових клітин корови з відтворенням текстури натурального стейка. Він має ніжний смак яловичини і настільки ж соковитий, як справжній рібай з м’ясної крамниці, цитує Bloomberg відгуки перших дегустаторів.
     
    Варто зазначити, що продукт може стати достатньо популярним в Ізраїлі, оскільки ще в 2016 році яловичину, яку вирощують у лабораторіях, визнали кошерною.
    Виробники нового продукту зазначають, що м’ясо, вирощене в біореакторі Aleph Farms, не тільки смачне, але і володіє тими ж поживними властивостями, що і натуральна яловичина. Головна відмінність між стейком від м’ясника і стейком від технологічного стартапу полягає в тому, що другий продукт отриманий без вбивства тварини.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Mitsubishi будет заниматься продажами искусственного мяса
  • Израильский стартап планирует выращивать искусственное мясо на Луне и Марсе
  • В Ізраїлі друкують псевдом’ясні стейки з рослин
  • Cargill инвестирует в стартап по производству мяса с помощью 3D-печати
  • Дика риба з Аляски може конкурувати з хорошим американським стейком

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Ізраїлі надрукували на біопринтері стейк рібай


В Ізраїлі надрукували на біопринтері стейк рібай

 Перший у світі стейк рібай, надрукований на 3D-біопринтері, виготовили в Ізраїлі. Розробили новий продукт компанія Aleph Farms в партнерстві з факультетом біометричного інжинірингу технологічного інституту «Техніон».


Мармуровий стейк створений з вирощених в лабораторному реакторі м’язових і жирових клітин корови з відтворенням текстури натурального стейка. Він має ніжний смак яловичини і настільки ж соковитий, як справжній рібай з м’ясної крамниці, цитує Bloomberg відгуки перших дегустаторів.
 
Варто зазначити, що продукт може стати достатньо популярним в Ізраїлі, оскільки ще в 2016 році яловичину, яку вирощують у лабораторіях, визнали кошерною.
Виробники нового продукту зазначають, що м’ясо, вирощене в біореакторі Aleph Farms, не тільки смачне, але і володіє тими ж поживними властивостями, що і натуральна яловичина. Головна відмінність між стейком від м’ясника і стейком від технологічного стартапу полягає в тому, що другий продукт отриманий без вбивства тварини.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Mitsubishi будет заниматься продажами искусственного мяса
  • Израильский стартап планирует выращивать искусственное мясо на Луне и Марсе
  • В Ізраїлі друкують псевдом’ясні стейки з рослин
  • Cargill инвестирует в стартап по производству мяса с помощью 3D-печати
  • Дика риба з Аляски може конкурувати з хорошим американським стейком

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.