Перший “М’ясомаркет” відкрили у Харкові
23 February, Розділ Новини, переглядів 617
Після переорієнтації концепції компанії МХП за її франшизою було відкрито десятки нових закладів – магазинів “М’ясомаркет” та “Döner Market”. Перший “М’ясомаркет” в Україні почав працювати у липні 2020 року. Минулого тижня було відкрито вже 54-й заклад такого типу. “М’ясомаркет” з’явився у Харкові. Це перший подібний магазин у місті.
“М’ясомаркети” — це новий формат магазинів біля дому із ультимативним вибором м’яса та м’ясних продуктів, що минулого року запустив МХП. В “М’ясомаркетах” немає звичних продавців. Натомість, там працюють м’ясні сомельє, чия задача — дарувати гостям приємні емоції від гастрошопінгу, ділитися ідеями смачного приготування улюбленої м’ясної страви та допомагати із вибором усіх потрібних для цього інгредієнтів”, – йдеться на
сторінці МХП у Facebook.
В асортименті магазинів крім курятини та м’ясопродуктів є індичка, свинина, яловичина, молочні продукти, соуси та ін.
Meat-Inform
Схожі новини
Найбільший український виробник птиці почав виготовляти шаурмуМХП продає франшизи для відкриття “М’ясомаркетів”М’ясні сомельє будуть працювати в магазинах МХПКрим лишає торгівельна мережа «Фора»Кількість мережевих продуктових магазинів в Україні може зрости на 7-10%