Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Під час карантину українці почали їсти більше м’яса
АТУ»Новини»Під час карантину українці почали їсти більше м’яса

Під час карантину українці почали їсти більше м’яса

23 лютий, Розділ Новини, переглядів 1 114

Під час карантину українці почали їсти більше м’яса

 Протягом січня-вересня 2020 року середнє споживання м’яса в Україні становило 5,1 кг на місяць. Це на 100 грамів більше, ніж було протягом такого ж періоду 2019 року, повідомляє УНН з посиланням на дані Державної служби статистики.


 
Варто зазначити, що середні обсяги споживання м’яса та м’ясопродуктів у містах за рік практично не змінилися і склали 5,3 кг на місяць. У сільській місцевості м’яса та м’ясопродуктів почали їсти більше. Так, якщо протягом перших дев’яти місяців 2019 року середнє споживання м’яса у селах складало 4,4 кг на місяць, то за той же період 2020 року воно зросло до 4,6 кг на місяць.
 
У домогосподарствах з дітьми середньомісячне споживання м’яса складає 4,4 кг на особу. Цей показник з 2019 року не змінився. А от у домогосподарствах без дітей у січні-вересні 2020 року кожна особа вживала в середньому 5,7 кг м’яса на місяць. Це на 100 грамів більше, ніж було у 2019 році.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби
  • На 31% зросли обсяги експорту свинини з України
  • Споживачі переходять зі свинини на куртину
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • З початку осені прибутковість виробництва молока в Україні зросла на 28%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.