Під час карантину українці почали їсти більше м’яса
23 February, Розділ Новини, переглядів 803
Протягом січня-вересня 2020 року середнє споживання м’яса в Україні становило 5,1 кг на місяць. Це на 100 грамів більше, ніж було протягом такого ж періоду 2019 року, повідомляє УНН з посиланням на дані Державної служби статистики.
Варто зазначити, що середні обсяги споживання м’яса та м’ясопродуктів у містах за рік практично не змінилися і склали 5,3 кг на місяць. У сільській місцевості м’яса та м’ясопродуктів почали їсти більше. Так, якщо протягом перших дев’яти місяців 2019 року середнє споживання м’яса у селах складало 4,4 кг на місяць, то за той же період 2020 року воно зросло до 4,6 кг на місяць.
У домогосподарствах з дітьми середньомісячне споживання м’яса складає 4,4 кг на особу. Цей показник з 2019 року не змінився. А от у домогосподарствах без дітей у січні-вересні 2020 року кожна особа вживала в середньому 5,7 кг м’яса на місяць. Це на 100 грамів більше, ніж було у 2019 році.
Meat-Inform
Схожі новини
На 31% зросли обсяги експорту свинини з УкраїниВ Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та рибиЗ початку осені прибутковість виробництва молока в Україні зросла на 28%Споживачі переходять зі свинини на куртинуУкраїнці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів