Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво готових продуктів і консервів з риби збільшилося на 45%
» » Виробництво готових продуктів і консервів з риби збільшилося на 45%

    Виробництво готових продуктів і консервів з риби збільшилося на 45%


    Виробництво готових продуктів і консервів з риби збільшилося на 45%

    За даними Державної служби статистики України протягом січня-червня 2021 року в нашій державі вироблено 7580 тонн готових продуктів і консервів з риби (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби). Це на 45 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

    Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:
    – риба в'ялена, сушена, солена чи несолена; риба солена, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 5 152 тонни (+4%);
    – риба сушена і в’ялена – 2 310 тонн (+8%);
    – ікра інших риб – 1 904 тонни (+41%);
    – риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося, оселедців та форелі, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) –1 991 тонна (+12%);
    – продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 614 тонн (+1%);
    – риба солона (крім оселедців) – 1 039 тонн (+5%).

    Крім того, від початку року в Україні вироблено:
    – продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 5 871 тонна;
    – оселедці солоні – 1 804 тонни;
    – готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 799 тонн;
    – продукти готові й консерви з скумбрії, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 270 тонн.

    ІЦ УАК за матеріалами minagro

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Виробництво замороженого рибного філе зросло на 40,9%, – Держрибагентство
  • Україна на 50% наростила виробництво рибного філе
  • Україна на 20% збільшила виробництво мороженої риби
  • Виробництво замороженого рибного філе збільшилось на 49%
  • Виробництво консервованої риби зросло на 13%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво готових продуктів і консервів з риби збільшилося на 45%


Виробництво готових продуктів і консервів з риби збільшилося на 45%

За даними Державної служби статистики України протягом січня-червня 2021 року в нашій державі вироблено 7580 тонн готових продуктів і консервів з риби (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби). Це на 45 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:
– риба в'ялена, сушена, солена чи несолена; риба солена, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 5 152 тонни (+4%);
– риба сушена і в’ялена – 2 310 тонн (+8%);
– ікра інших риб – 1 904 тонни (+41%);
– риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося, оселедців та форелі, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) –1 991 тонна (+12%);
– продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 614 тонн (+1%);
– риба солона (крім оселедців) – 1 039 тонн (+5%).

Крім того, від початку року в Україні вироблено:
– продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 5 871 тонна;
– оселедці солоні – 1 804 тонни;
– готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 799 тонн;
– продукти готові й консерви з скумбрії, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 270 тонн.

ІЦ УАК за матеріалами minagro

agroconf.org





Схожі новини
  • Виробництво замороженого рибного філе зросло на 40,9%, – Держрибагентство
  • Україна на 50% наростила виробництво рибного філе
  • Україна на 20% збільшила виробництво мороженої риби
  • Виробництво замороженого рибного філе збільшилось на 49%
  • Виробництво консервованої риби зросло на 13%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.