Аграрний тиждень. Україна
» » «Змінюємо підходи – зберігаємо бізнес» - ТОВ «Подільський бекон»
» » «Змінюємо підходи – зберігаємо бізнес» - ТОВ «Подільський бекон»

    «Змінюємо підходи – зберігаємо бізнес» - ТОВ «Подільський бекон»


    Представники підприємства-репродуктора ТОВ «Подільський бекон» поділились інформацією, як співпрацювати з відгодівельниками у кризовий період та оптимізувати виробництво.

    Останній рік Українське свинарство переживає кризу, собівартість вирощеного кілограма живої маси в середньому зросла на 30% насамперед за рахунок здороження кормової сировини. У зв’язку з цим відгодівельники почали залишати ринок. Як наслідок, пропозиція поросят стабільна, а реалізація проблематична, що тисне на ціни.

    «За нашими оцінками, відсотків 30–40 відгодівельників припинили діяльність, допоки ціна реалізації невисока, а кормові дорогі. Торгувати поросятами у такий час складно. Тому, надзвичайно важливі підходи гарантування якості тварин, яких продаємо», зазначивОлександр Циганенко, Заступник директора з комерційних питань.

    Як коментують представники «Подільського бекону», основну увагу приділяють підвищенню інтенсивності роботи персоналу, автоматизації та «шліфуванню» технологічних процесів. Усе з метою скорочення собівартості, щоб залишатися конкурентоспроможними навіть у такі непрості для галузі часи.

    У фокусі роботи підприємства — якість співпраці з клієнтами-відгодівельниками. Так, відбір тварин складається з трьох етапів: у приміщеннях дорощування, тоді перед рампою і насамкінець під час завантаження у скотовоз. Замовник може побачити і переконатися у якості та стані поросят, яких купує. Не менш важливою є опція власної доставки. Для цього «Подільський бекон» має сучасні транспортні засоби, що відповідають найвищим стандартам благополуччя тварин.

    «Ми в цьому бізнесі надовго. Нині ринок переживає не першу кризу, і не останню. Вистоїмо і продовжуватимемо розвиватися!» — переконаний Сергій Зелений, директор ТОВ «Подільський бекон».

    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Собівартість свинини у Британії сягнула максимуму у першому кварталі 2021-го
  • В Україні подорожчали товарні поросята
  • Товарні поросята подорожчали
  • Високоефективне виробництво свинини із застосуванням сучасних селекційних досягнень та інтенсивних технологій
  • Високоефективне виробництво свинини із застосуванням сучасних селекційних досягнень та інтенсивних технологій

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

«Змінюємо підходи – зберігаємо бізнес» - ТОВ «Подільський бекон»


Представники підприємства-репродуктора ТОВ «Подільський бекон» поділились інформацією, як співпрацювати з відгодівельниками у кризовий період та оптимізувати виробництво.

Останній рік Українське свинарство переживає кризу, собівартість вирощеного кілограма живої маси в середньому зросла на 30% насамперед за рахунок здороження кормової сировини. У зв’язку з цим відгодівельники почали залишати ринок. Як наслідок, пропозиція поросят стабільна, а реалізація проблематична, що тисне на ціни.

«За нашими оцінками, відсотків 30–40 відгодівельників припинили діяльність, допоки ціна реалізації невисока, а кормові дорогі. Торгувати поросятами у такий час складно. Тому, надзвичайно важливі підходи гарантування якості тварин, яких продаємо», зазначивОлександр Циганенко, Заступник директора з комерційних питань.

Як коментують представники «Подільського бекону», основну увагу приділяють підвищенню інтенсивності роботи персоналу, автоматизації та «шліфуванню» технологічних процесів. Усе з метою скорочення собівартості, щоб залишатися конкурентоспроможними навіть у такі непрості для галузі часи.

У фокусі роботи підприємства — якість співпраці з клієнтами-відгодівельниками. Так, відбір тварин складається з трьох етапів: у приміщеннях дорощування, тоді перед рампою і насамкінець під час завантаження у скотовоз. Замовник може побачити і переконатися у якості та стані поросят, яких купує. Не менш важливою є опція власної доставки. Для цього «Подільський бекон» має сучасні транспортні засоби, що відповідають найвищим стандартам благополуччя тварин.

«Ми в цьому бізнесі надовго. Нині ринок переживає не першу кризу, і не останню. Вистоїмо і продовжуватимемо розвиватися!» — переконаний Сергій Зелений, директор ТОВ «Подільський бекон».

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Собівартість свинини у Британії сягнула максимуму у першому кварталі 2021-го
  • В Україні подорожчали товарні поросята
  • Товарні поросята подорожчали
  • Високоефективне виробництво свинини із застосуванням сучасних селекційних досягнень та інтенсивних технологій
  • Високоефективне виробництво свинини із застосуванням сучасних селекційних досягнень та інтенсивних технологій

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.