Аграрний тиждень. Україна
» » Експорт МСП: від А до Я. Випуск №7
» » Експорт МСП: від А до Я. Випуск №7

Експорт МСП: від А до Я. Випуск №7






У сьомому випуску бюлетеня ми розповідаємо про систему беспеченості виробництва харчових продуктів HACCP, якою вже користуються великі підприємства, а малі зобов’язані впровадити вже в наступному році. У випуску ми пройдемося всіма 12 пунктами застосування та впровадження системи. У кінці, традиційно, презентуємо “історію успіху” від українського виробника ягід, який експортує свою продукцію до ЄС.

Експорт МСП: від А до Я. Випуск №7 from Інститут економічних досліджень та політичних консультацій

http://lev.org.ua





Схожі новини
  • Підприємства ДПЗКУ пройшли сертифікацію щодо системи НАССР
  • Україна експортує до ЄС жаб’ячі лапки та равликів
  • Агрохолдинг Бахматюка залучив 150 мільйонів доларів
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції
  • "Хлібпром" позбувся двох заводів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.