Аграрний тиждень. Україна
» » Україна збільшила виробництво грибів на 20%
» » Україна збільшила виробництво грибів на 20%

    Україна збільшила виробництво грибів на 20%


    Україна збільшила виробництво грибів на 20%

    У 2021 році в Україні буде вироблено близько 70 тис. т. печериць, що на 20% перевищує показники 2017 року - 51,3 тис. т. Про це повідомив директор інформаційного грибного агентства УМДІС Максим Єнченко під час Міжнародної виставки-конференції «Дні українського грибівництва».

    «У 2017 році на український ринок надійшло 203 тис. тонн компосту для вирощування печериць. У цьому році - 236 тис. Т. Зростання за чотири роки склав 16%. Але, крім збільшення кількості використаного компосту, на збільшення обсягів виробництва печериць вплинуло ще два фактора », - зазначає Максим Єнченко.

    За його словами, в Україні істотно зросла частка компосту фази ІІІ в структурі виробництва: якщо в 2017 році це було 7% від загальної кількості використаного компосту, то в 2021-му його частка складе 37%, а в 2022 році - не менше 43% .

    «Також збільшення виробництва гриба сприяє загальне підвищення якості компосту і навичок виробників. І в результаті - підвищення середньої врожайності », - розповідає Максим Єнченко.

    У 2022 році, за його прогнозами, виробництво печериць в Україні очікується на рівні 71 тис. тонн.

    ІЦ УАК за матеріалами agroportal

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Для українських виробників грибів відкриваються широкі можливості з розвитку бізнесу
  • Українське грибівництво: погляд у майбутнє
  • Україна збільшила експорт шампіньйонів та печериць у 12 разів
  • Прогнозується збільшення обсягів виробництва ріпаку
  • Виробництво вівса зросте цього року на 11%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Україна збільшила виробництво грибів на 20%


Україна збільшила виробництво грибів на 20%

У 2021 році в Україні буде вироблено близько 70 тис. т. печериць, що на 20% перевищує показники 2017 року - 51,3 тис. т. Про це повідомив директор інформаційного грибного агентства УМДІС Максим Єнченко під час Міжнародної виставки-конференції «Дні українського грибівництва».

«У 2017 році на український ринок надійшло 203 тис. тонн компосту для вирощування печериць. У цьому році - 236 тис. Т. Зростання за чотири роки склав 16%. Але, крім збільшення кількості використаного компосту, на збільшення обсягів виробництва печериць вплинуло ще два фактора », - зазначає Максим Єнченко.

За його словами, в Україні істотно зросла частка компосту фази ІІІ в структурі виробництва: якщо в 2017 році це було 7% від загальної кількості використаного компосту, то в 2021-му його частка складе 37%, а в 2022 році - не менше 43% .

«Також збільшення виробництва гриба сприяє загальне підвищення якості компосту і навичок виробників. І в результаті - підвищення середньої врожайності », - розповідає Максим Єнченко.

У 2022 році, за його прогнозами, виробництво печериць в Україні очікується на рівні 71 тис. тонн.

ІЦ УАК за матеріалами agroportal

agroconf.org





Схожі новини
  • Для українських виробників грибів відкриваються широкі можливості з розвитку бізнесу
  • Українське грибівництво: погляд у майбутнє
  • Україна збільшила експорт шампіньйонів та печериць у 12 разів
  • Прогнозується збільшення обсягів виробництва ріпаку
  • Виробництво вівса зросте цього року на 11%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.