Аграрний тиждень. Україна
» » Світове виробництво м'яса збільшилося до 340 млн тонн в 2021 році.
» » Світове виробництво м'яса збільшилося до 340 млн тонн в 2021 році.

    Світове виробництво м'яса збільшилося до 340 млн тонн в 2021 році.


    Світове виробництво м'яса збільшилося до 340 млн тонн в 2021 році.

     Споживання м'яса різко зросло за останні три роки, і виробництво слідує за цією тенденцією. Згідно з нещодавнім звітом ОЕСР (Організація економічного співробітництва та розвитку), світове виробництво м'яса (яловичини, птиці та свинини) у 2021 році склало 340 мільйонів тонн порівняно з майже 248 мільйонами у 2018 році. Сегмент птиці продемонстрував найвище зростання, збільшившись приблизно на 16% у період з 2010 до 2020 року.



    Більше того, люди стали більш свідомо ставитися до споживання білка у своєму щоденному раціоні. Це спричинило збільшення споживання м'яса. Споживання м'ясних продуктів стало життєво важливим фактором, оскільки харчування підвищує добробут людей. Більшість глобального зростання виробництва та споживання м'яса посідає Азіатсько-Тихоокеанський регіон і Близький Схід. Здорове економічне зростання у цих регіонах збільшило виробництво та споживання м'яса, що позитивно вплине на зростання ринку за звітний період.
     
    У той же час, згідно з останнім звітом Technavio, очікується, що ринок кормових добавок для тварин матиме потенційне зростання у розмірі 8,39 млрд. доларів до 2026 року. 61% зростання ринку припадатиме на Азіатсько-Тихоокеанський регіон протягом прогнозованого періоду. Китай та Індія є ключовими ринками кормових добавок для тварин в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Зростання ринку у цьому регіоні буде швидшим, ніж зростання ринку в інших регіонах. Значне збільшення попиту на птицю та інші м'ясні продукти сприятиме зростанню ринку кормових добавок в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні протягом прогнозованого періоду.
     
    Ключовим викликом зростання світового ринку кормових добавок для тварин є зростання ціни сировину. Кормові кислоти, антиоксиданти та вітаміни витягуються з природних джерел, таких як насіння, кора та листя. У зв'язку зі зростанням населення планети і, як наслідок, зростанням попиту на продукти харчування, індустрія кормів для тварин стикається з серйозними труднощами при закупівлі сирих кормів, таких як кукурудза, пшениця та ячмінь. Модернізація, інновації та встановлення новітніх технологій та обладнання призводять до суттєвого збільшення експлуатаційних витрат. Ціни на сировину, такі як ефірні олії та рослинні екстракти, зростають у Європі та Північній Америці через їхнє альтернативне застосування у фармацевтичних та косметичних продуктах. Такі фактори негативно впливатимуть на зростання ринку в прогнозованому періоді.
     
     
     





    Схожі новини
  • У 2020 році світове виробництво м'яса птиці зросло на 1,3%
  • IGC прогнозує рекордне світове виробництво зерна у 2021/22 МР
  • Мінагрополітики: Виробництво молока всіма категоріями господарств зросло на 0,7%
  • Українці переходять на дешеву їжу
  • Споживання молокопродуктів зменшилося до 204,9 кг на душу населення в 2011

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Світове виробництво м'яса збільшилося до 340 млн тонн в 2021 році.


Світове виробництво м'яса збільшилося до 340 млн тонн в 2021 році.

 Споживання м'яса різко зросло за останні три роки, і виробництво слідує за цією тенденцією. Згідно з нещодавнім звітом ОЕСР (Організація економічного співробітництва та розвитку), світове виробництво м'яса (яловичини, птиці та свинини) у 2021 році склало 340 мільйонів тонн порівняно з майже 248 мільйонами у 2018 році. Сегмент птиці продемонстрував найвище зростання, збільшившись приблизно на 16% у період з 2010 до 2020 року.



Більше того, люди стали більш свідомо ставитися до споживання білка у своєму щоденному раціоні. Це спричинило збільшення споживання м'яса. Споживання м'ясних продуктів стало життєво важливим фактором, оскільки харчування підвищує добробут людей. Більшість глобального зростання виробництва та споживання м'яса посідає Азіатсько-Тихоокеанський регіон і Близький Схід. Здорове економічне зростання у цих регіонах збільшило виробництво та споживання м'яса, що позитивно вплине на зростання ринку за звітний період.
 
У той же час, згідно з останнім звітом Technavio, очікується, що ринок кормових добавок для тварин матиме потенційне зростання у розмірі 8,39 млрд. доларів до 2026 року. 61% зростання ринку припадатиме на Азіатсько-Тихоокеанський регіон протягом прогнозованого періоду. Китай та Індія є ключовими ринками кормових добавок для тварин в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Зростання ринку у цьому регіоні буде швидшим, ніж зростання ринку в інших регіонах. Значне збільшення попиту на птицю та інші м'ясні продукти сприятиме зростанню ринку кормових добавок в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні протягом прогнозованого періоду.
 
Ключовим викликом зростання світового ринку кормових добавок для тварин є зростання ціни сировину. Кормові кислоти, антиоксиданти та вітаміни витягуються з природних джерел, таких як насіння, кора та листя. У зв'язку зі зростанням населення планети і, як наслідок, зростанням попиту на продукти харчування, індустрія кормів для тварин стикається з серйозними труднощами при закупівлі сирих кормів, таких як кукурудза, пшениця та ячмінь. Модернізація, інновації та встановлення новітніх технологій та обладнання призводять до суттєвого збільшення експлуатаційних витрат. Ціни на сировину, такі як ефірні олії та рослинні екстракти, зростають у Європі та Північній Америці через їхнє альтернативне застосування у фармацевтичних та косметичних продуктах. Такі фактори негативно впливатимуть на зростання ринку в прогнозованому періоді.
 
 
 





Схожі новини
  • У 2020 році світове виробництво м'яса птиці зросло на 1,3%
  • IGC прогнозує рекордне світове виробництво зерна у 2021/22 МР
  • Мінагрополітики: Виробництво молока всіма категоріями господарств зросло на 0,7%
  • Українці переходять на дешеву їжу
  • Споживання молокопродуктів зменшилося до 204,9 кг на душу населення в 2011

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.