Аграрний тиждень. Україна
» » Зростання ставок фрахту на перевезення зерна коастерами з портів Дунаю сповільнилось
» » Зростання ставок фрахту на перевезення зерна коастерами з портів Дунаю сповільнилось

Зростання ставок фрахту на перевезення зерна коастерами з портів Дунаю сповільнилось






На поточному тижні спостерігалось подальше підвищення ставок фрахту на перевезення зерна та олійних коастерами та баржами з портів Дунаю на дестинейшини, однак, темп зростання дещо сповільнився у порівнянні з минули тижнем. Ризики у регіоні залишаються високими на тлі нової атаки росії, яка 16 серпня поцілила дронами в порт Рені, пошкодивши складські приміщення та техніку. Кількість доступних суден залишалась низькою, а на вході до Дунаю спостерігалось скупчення великої кількості суден.

Про це повідомляє Atria Brokers.

Станом на 17 серпня 2023 р. ставки фрахту на перевезення кукурудзи коастерами 6000 т. з портів Рені та Ізмаїл до Ізраїлю підвищилися на 5 USD/т до 65 USD/т. Ставки до східного узбережжя Італії зросли на 4 USD/т до 64 USD/т, до східного Середземномор’я на 1-4 USD/т до 59-61 USD/т, до Іспанії на 3 USD/т до 73 USD/т і до Криту на 2-3 USD/т до 55-57 USD/т.

Також спостерігалось підвищення фрахту на перевезення кукурудзи баржами на Констанцу на 1 EUR/т до 43 EUR/т. Фрахт для ріпаку та ячменю підвищився на 3 EUR/т до 50 EUR/т.







Схожі новини
  • Ринок фрахту для перевезення зерна коустерами з портів Дунаю мінливий
  • Ставки фрахту на перевезення зерна коустерами з дунайських портів продовжують зростати – Atria Brokers
  • Ставки фрахту на перевезення зерна суднами з дунайських портів до Італії та Іспанії зросли на 2-3 USD/MT за тиждень – Atria Brokers
  • Ставки фрахту на перевезення зерна баржами з дунайських портів продовжили зростати – Atria Brokers
  • Фрахтові ставки на каботажні судна з дунайських портів припинили падіння

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.