Аграрний тиждень. Україна
» » АСУ взяла участь у конференції Meat Forum 2023
» » АСУ взяла участь у конференції Meat Forum 2023

АСУ взяла участь у конференції Meat Forum 2023



Про поступову реабілітацію вітчизняного свинарства заявила керівник аналітичного відділу Асоціації «Свинарі України» у ході конференції Meat Forum, що відбулася 6 вересня у м. Київ.

Подія об'єднала постачальників сировини, переробників та представників різних каналів збуту м'ясної продукції. Галузеві експерти та представники вітчизняної м'ясної галузі обговорили проблематику забезпечення м'ясопереробки сировиною та ключові проблеми подальшого розвитку.


«Підвищення інвестиційної привабливості свинарства формує передумови його відновлення, проте не відміняє циклічність її розвитку», — прокоментувала аналітик.

«Щоб витримати виклики майбутнього, виробники та переробники мають об'єднати зусилля. Одним з дієвих підходів для подолання майбутніх криз є тісна співпраця між свинарями та м'ясопереобкою для виходу з експортної ізоляції,» — додала пані Бондарська.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • АСУ докладає зусилля для розблокування експорту м'ясної продукції
  • Як свинарство розвивалося на початку 2022?
  • Фахівці Асоціації "Свинарі України" візьмуть участь в онлайн марафоні з тваринництва.
  • ​АСУ-вці втілюють глобальні споживчі тренди
  • Свинарство 2020: перевірка на витривалість чи поштовх до (р)еволюції?

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.