Аграрний тиждень. Україна
» » На ринку фрахту у дунайських портах домінувала тенденція до зниження вартості
» » На ринку фрахту у дунайських портах домінувала тенденція до зниження вартості

На ринку фрахту у дунайських портах домінувала тенденція до зниження вартості






Тенденція зниження домінувала на ринку фрахту у дунайських портах. Станом на 13 жовтня 2023 р. ставки на перевезення кукурудзи коустерами 6000 т. з портів Рені та Ізмаїл до східного узбережжя Італії знизилися на 3 USD/т до 65-68 USD/т. До Іспанії та Севільї ставки опустилися на 2 USD/т – до 71-73 USD/т та 78-80 USD/т відповідно. До східного Середземномор’я фрахт становив 65 USD/т проти 65-67 USD/т минулого тижня. Стабільними були ставки до Мармари – 55 USD/т, східного узбережжя Греції – 57-59 USD/т, Криту – 61-63 USD/т та Ізраїлю – 70 USD/т.

Про це повідомляє компанія Atria Brokers.

Ставки на перевезення кукурудзи хендісайзами до східного Середземномор’я знизилися на 2 USD/т до 58 USD/т. Без змін залишився фрахт до Ізраїлю і східного узбережжя Італії – 60-62 USD/т, та до середземноморського узбережжя Іспанії – 65-67 USD/т.

Фрахт на перевезення кукурудзи панамаксами з Одеси, Південного та Чорноморська у напрямку південного Китаю становив 72 USD/т, середземноморського узбережжя Іспанії – 51-54 USD/т.






Схожі новини
  • Ставки фрахту на перевезення з дунайських портів на більшість напрямків підвищилися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна коустерами з портів Дунаю розвивалися різноспрямовано
  • Ставки фрахту на перевезення зерна коустерами з портів Дунаю зросли
  • Тенденція зниження превалювала на фрахтовому ринку коустерів в дунайському регіоні
  • Ставки фрахту на перевезення зерна суднами з дунайських портів до Італії та Іспанії зросли на 2-3 USD/MT за тиждень – Atria Brokers

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.