Аграрний тиждень. Україна
» » Ставки фрахту на перевезення зерна з українських портів не змінилися
» » Ставки фрахту на перевезення зерна з українських портів не змінилися

Ставки фрахту на перевезення зерна з українських портів не змінилися






На поточному тижні ставки фрахту як у річкових портах Дунаю, так і у глибоководних портах Одеси залишалися стабільними через низьку активність ринку у святковий період.

Про це повідомила компанія Atria Brokers.

Станом на 04 січня, ставки на перевезення кукурудзи коустерами 6000 т з портів Рені та Ізмаїлу напрямку Мармари становили 28-29 USD/т, східного узбережжя Греції – 32-34 USD/т, східного узбережжя Італії – 42-43 USD/т, Ізраїлю – 45-46 USD/т, Іспанії– 46-48 USD/т та іспанської Севільї – близько 50 USD/т. До східного Середземномор’я фрахт знизився на 1-2 USD/т до 36-38 USD/т.

Фрахт на перевезення кукурудзи хендісайзами за ключовими напрямкам залишився без змін: 34-35 USD/т до середземноморського узбережжя Єгипту, 36-38 USD/т – до Італії, 37-38 USD/т – до середземноморського узбережжя Іспанії, 39-41 USD/т – до Тунісу.

Ставки фрахту на перевезення кукурудзи панамаксами з портів Одеси, Південного та Чорноморська у напрямку Китаю залишилися на рівні 75 USD/т.

Ставки на перевезення кукурудзи баржами на Констанцу становлять як і тижнем раніше 19 EUR/т. Для соняшнику ставки на Русе/Сілістра залишились на рівні 25-26 EUR/т.






Схожі новини
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України цього тижня знижувалися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України переважно зростали
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України не змінилися, з портів Одеси ­— знижувалися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України зросли
  • На ринку фрахту у дунайських портах домінувала тенденція до зниження вартості

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.