Аграрний тиждень. Україна
» » Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України знизилися – Atria Brokers
» » Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України знизилися – Atria Brokers

Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України знизилися – Atria Brokers






На поточному тижні ставки фрахту у річкових портах Дунаю знизилися. У глибоководних портах Одеси фрахт для хендісайзів також понизився.

Станом на 18 січня, ставки на перевезення кукурудзи коастерами 6000 т. з портів Рені та Ізмаїл у напрямку Ізраїлю знизилися на 2-3 USD/т до 42-44 USD/т. На 1-2 USD/т опустилися ставки у напрямках східного узбережжя Греції – до 31-32 USD/т, східного Середземномор’я – до 35-36 USD/т, східного узбережжя Італії – до 40-42 USD/т. До Мармари фрахт знизився на 1 USD/т – до 27-28 USD/т. Фрахт до Севільї становить 48-50 USD/т проти 50 USD/т минулого тижня. Без змін залишилися ставки до Іспанії – на рівні 46-48 USD/т.

Фрахт на перевезення кукурудзи хендісайзами у напрямку Італії знизився на 2 USD/т – до 34-36 USD/т, до середземноморського узбережжя Єгипту – на 1-2 USD/т до 32-34 USD/т та до середземноморського узбережжя Іспанії – на 1 USD/т до 36-38 USD/т. Ставки у напрямку Тунісу залишилися на рівні минулого тижня – 39-41 USD/т.

Ставки на перевезення кукурудзи баржами на Константу знизилися на 1 EUR/т до 18 EUR/т. Для соняшнику ставки на Русе/Сілістра становлять 25 EUR/т, що трохи нижче 25-26  EUR/т минулого тижня.






Схожі новини
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України залишилися стабільними
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України цього тижня знижувалися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України не змінилися, з портів Одеси ­— знижувалися
  • Ставки фрахту на перевезення зерна з дунайських портів України зросли
  • На ринку фрахту у дунайських портах домінувала тенденція до зниження вартості

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.