Аграрний тиждень. Україна
» » На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти
» » На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти

На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти


На сьогодні в Україні використання хімічних інгредієнтів при виробництві молочних продуктів на законодавчому рівні не контролюється зовсім. Про це під час круглого столу повідомили експерти Інституту споживчих експертиз, - інформує «Під прицілом».

«Хімічні добавки, які використовуються в продуктах харчування, зокрема в молокопродуктах, негативно впливають на функціонування організму людини», - розповіла лікар з гігієни харчування санепідемстанції міста Луцька та Луцького району Олена Петриченко.

Експерти наголосили на тому, що у складі молокопродуктів виявлено хімічні добавки, які провокують алергію і онкозахворювання. Вміст таких хідобавок доволі часто перевищує норми.





Схожі новини
  • У Запорізькій області продовжують вивозити непридатні хімічні засоби захисту рослин
  • Половина товарів на українському ринку не відповідають вимогам законодавства - Держспоживінспекція
  • У Луцьку селяни-одноосібники з різних районів області продають молоко та молокопродукти, – інформує «Волинська правда».
  • Ковбаси стануть смачнішими
  • «Білоруське молоко» не краще за українське

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.