Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти
АТУ»Новини»На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти

На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти

27 липень, Розділ Новини, переглядів 4 677

На сьогодні в Україні використання хімічних інгредієнтів при виробництві молочних продуктів на законодавчому рівні не контролюється зовсім. Про це під час круглого столу повідомили експерти Інституту споживчих експертиз, - інформує «Під прицілом».

«Хімічні добавки, які використовуються в продуктах харчування, зокрема в молокопродуктах, негативно впливають на функціонування організму людини», - розповіла лікар з гігієни харчування санепідемстанції міста Луцька та Луцького району Олена Петриченко.

Експерти наголосили на тому, що у складі молокопродуктів виявлено хімічні добавки, які провокують алергію і онкозахворювання. Вміст таких хідобавок доволі часто перевищує норми.





Схожі новини
  • «Білоруське молоко» не краще за українське
  • Половина товарів на українському ринку не відповідають вимогам законодавства - Держспоживінспекція
  • У Запорізькій області продовжують вивозити непридатні хімічні засоби захисту рослин
  • У Луцьку селяни-одноосібники з різних районів області продають молоко та молокопродукти, – інформує «Волинська правда».
  • Ковбаси стануть смачнішими

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.