Аграрний тиждень. Україна
» » Ковбаси стануть смачнішими
» » Ковбаси стануть смачнішими

    Ковбаси стануть смачнішими


     

    Вчені Інституту продовольчих ресурсів (Войцехівською Л.У., Костюк О.А., Шелаковою Т.В.) розробили технологію виробництва нових композиційних харчових добавок для варених і напівкопчених ковбас, які містять суміші ефірних олій пряно-ароматичних рослин, аскорбінову кислоту, сироваткові білки молока та екстракт зеленого чаю. Про це повідомили в Національный академії аграрних наук України. Створені на основі природних компонентів, добавки мають антимікробну і антиокислювальну дію, поліпшують якість згадуваних видів ковбас, подовжують термін їхнього зберігання на дві доби.

    Відповідна нормативна документація на виробництво харчових композиційних добавок для ковбасних виробів узгоджена з Міністерством охорони здоров’я України (ТУ У 15.8-00419880-099:2010).Напівкомпозиційні добавки вже використовуються на м?ясопереробному підприємстві «Колос» (м. Чернівці). Вартість добавок становить 60 грн. за 1 кг, що удвічі менше, ніж вартість аналогічних імпортних добавок.





    Схожі новини
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Харчові інновації
  • Близько 400 кг харчових добавок з ГМО затримали на кордоні
  • На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти
  • Наукове забезпечення виробництва якісної м'ясо-молочної продукції в сучасних умовах

  • Комментарі


    Не можу повірити ,що власники ковбасних заводів підуть на вироблення якісноі ковбаси за рахунок зменшення своіх прибутків.Це з області фантастики.

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Ковбаси стануть смачнішими


 

Вчені Інституту продовольчих ресурсів (Войцехівською Л.У., Костюк О.А., Шелаковою Т.В.) розробили технологію виробництва нових композиційних харчових добавок для варених і напівкопчених ковбас, які містять суміші ефірних олій пряно-ароматичних рослин, аскорбінову кислоту, сироваткові білки молока та екстракт зеленого чаю. Про це повідомили в Національный академії аграрних наук України. Створені на основі природних компонентів, добавки мають антимікробну і антиокислювальну дію, поліпшують якість згадуваних видів ковбас, подовжують термін їхнього зберігання на дві доби.

Відповідна нормативна документація на виробництво харчових композиційних добавок для ковбасних виробів узгоджена з Міністерством охорони здоров’я України (ТУ У 15.8-00419880-099:2010).Напівкомпозиційні добавки вже використовуються на м?ясопереробному підприємстві «Колос» (м. Чернівці). Вартість добавок становить 60 грн. за 1 кг, що удвічі менше, ніж вартість аналогічних імпортних добавок.





Схожі новини
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Харчові інновації
  • Близько 400 кг харчових добавок з ГМО затримали на кордоні
  • На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти
  • Наукове забезпечення виробництва якісної м'ясо-молочної продукції в сучасних умовах

  • Комментарі


    Не можу повірити ,що власники ковбасних заводів підуть на вироблення якісноі ковбаси за рахунок зменшення своіх прибутків.Це з області фантастики.

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.