Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Ковбаси стануть смачнішими
АТУ»Новини»Ковбаси стануть смачнішими

    Ковбаси стануть смачнішими


     

    Вчені Інституту продовольчих ресурсів (Войцехівською Л.У., Костюк О.А., Шелаковою Т.В.) розробили технологію виробництва нових композиційних харчових добавок для варених і напівкопчених ковбас, які містять суміші ефірних олій пряно-ароматичних рослин, аскорбінову кислоту, сироваткові білки молока та екстракт зеленого чаю. Про це повідомили в Національный академії аграрних наук України. Створені на основі природних компонентів, добавки мають антимікробну і антиокислювальну дію, поліпшують якість згадуваних видів ковбас, подовжують термін їхнього зберігання на дві доби.

    Відповідна нормативна документація на виробництво харчових композиційних добавок для ковбасних виробів узгоджена з Міністерством охорони здоров’я України (ТУ У 15.8-00419880-099:2010).Напівкомпозиційні добавки вже використовуються на м?ясопереробному підприємстві «Колос» (м. Чернівці). Вартість добавок становить 60 грн. за 1 кг, що удвічі менше, ніж вартість аналогічних імпортних добавок.





    Схожі новини
  • Близько 400 кг харчових добавок з ГМО затримали на кордоні
  • На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти
  • Наукове забезпечення виробництва якісної м'ясо-молочної продукції в сучасних умовах
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Харчові інновації

  • Комментарі


    Не можу повірити ,що власники ковбасних заводів підуть на вироблення якісноі ковбаси за рахунок зменшення своіх прибутків.Це з області фантастики.

    Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Ковбаси стануть смачнішими

20 серпень, Розділ Новини, переглядів 4 446

 

Вчені Інституту продовольчих ресурсів (Войцехівською Л.У., Костюк О.А., Шелаковою Т.В.) розробили технологію виробництва нових композиційних харчових добавок для варених і напівкопчених ковбас, які містять суміші ефірних олій пряно-ароматичних рослин, аскорбінову кислоту, сироваткові білки молока та екстракт зеленого чаю. Про це повідомили в Національный академії аграрних наук України. Створені на основі природних компонентів, добавки мають антимікробну і антиокислювальну дію, поліпшують якість згадуваних видів ковбас, подовжують термін їхнього зберігання на дві доби.

Відповідна нормативна документація на виробництво харчових композиційних добавок для ковбасних виробів узгоджена з Міністерством охорони здоров’я України (ТУ У 15.8-00419880-099:2010).Напівкомпозиційні добавки вже використовуються на м?ясопереробному підприємстві «Колос» (м. Чернівці). Вартість добавок становить 60 грн. за 1 кг, що удвічі менше, ніж вартість аналогічних імпортних добавок.





Схожі новини
  • Близько 400 кг харчових добавок з ГМО затримали на кордоні
  • На ринках важко знайти молокопродукти без хімічних добавок, - експерти
  • Наукове забезпечення виробництва якісної м'ясо-молочної продукції в сучасних умовах
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Харчові інновації

  • Комментарі


    Не можу повірити ,що власники ковбасних заводів підуть на вироблення якісноі ковбаси за рахунок зменшення своіх прибутків.Це з області фантастики.

    Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.