Аграрний тиждень. Україна
» » Свинарі і м’ясопереробники готові продовжувати обговорення співпраці — Рожко
» » Свинарі і м’ясопереробники готові продовжувати обговорення співпраці — Рожко

    Свинарі і м’ясопереробники готові продовжувати обговорення співпраці — Рожко


    Під час , який відбувся днями у Києві виробники свинини і м’ясопереробники обговорили умови роботи на ринку.

    За словами учасника дискусії, директора ТОВ «Прилуки-ГарантБуд» Дмитра Рожка, розмова видалася конструктивною, проте говорити ще є про що:

    «Як на мене дискусія була дуже вдалою. До обговорення доєдналися ті, кому не байдужа нормальна робота ринку, хто готовий шукати консенсус.

    Я переконаний, що це не останній круглий стіл щодо цього питання. Обговорювати ще є що. А враховуючи те, що всі, хто працює на ринку — в одній „упряжці", то до дискусії треба залучати і рітейл, почути думку представників цього сегменту».

    Крім того, пан Рожко наголосив на важливості переходу до розрахунку за забійною вагою свиней з урахуванням якості туш. На його думку, така методика перевірки якості м’яса стимулюватиме виробника до покращення якості продукції, а переробникові забезпечить роботу тільки з перевіреними контрагентами.

    «За результатами голосування учасників дискусії, 79% готові перейти на розрахунок за забійною вагою та якістю туш. Тобто розуміємо, що люди готові змінювати умови роботи та переходити до прогресивніших стандартів, широко вживаних в світі», — підкреслив Дмитро Рожко.

    Конгрес «Прибуткове свинарство»





    Схожі новини
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • №4 (259)
  • №42 (254)
  • №38 (250)
  • Молока стало меньше

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Свинарі і м’ясопереробники готові продовжувати обговорення співпраці — Рожко


Під час , який відбувся днями у Києві виробники свинини і м’ясопереробники обговорили умови роботи на ринку.

За словами учасника дискусії, директора ТОВ «Прилуки-ГарантБуд» Дмитра Рожка, розмова видалася конструктивною, проте говорити ще є про що:

«Як на мене дискусія була дуже вдалою. До обговорення доєдналися ті, кому не байдужа нормальна робота ринку, хто готовий шукати консенсус.

Я переконаний, що це не останній круглий стіл щодо цього питання. Обговорювати ще є що. А враховуючи те, що всі, хто працює на ринку — в одній „упряжці", то до дискусії треба залучати і рітейл, почути думку представників цього сегменту».

Крім того, пан Рожко наголосив на важливості переходу до розрахунку за забійною вагою свиней з урахуванням якості туш. На його думку, така методика перевірки якості м’яса стимулюватиме виробника до покращення якості продукції, а переробникові забезпечить роботу тільки з перевіреними контрагентами.

«За результатами голосування учасників дискусії, 79% готові перейти на розрахунок за забійною вагою та якістю туш. Тобто розуміємо, що люди готові змінювати умови роботи та переходити до прогресивніших стандартів, широко вживаних в світі», — підкреслив Дмитро Рожко.

Конгрес «Прибуткове свинарство»





Схожі новини
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • №4 (259)
  • №42 (254)
  • №38 (250)
  • Молока стало меньше

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.