Аграрний тиждень. Україна
» » Дніпропетровщина найефективніше в Україні бореться з браконьєрами
» » Дніпропетровщина найефективніше в Україні бореться з браконьєрами

Дніпропетровщина найефективніше в Україні бореться з браконьєрами


Дніпропетровщина посідає перше місце в Україні за ефективною протидією браконьєрам. За період нересту в області затримали найбільше «чорних рибалок», повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА Руслан Стрілець.

«Цього року на Дніпропетровщині вперше об’єднали зусилля облдержадміністрації, рибоохоронного патруля, правоохоронців та громадськості. Це дало результати. Порушники не змогли безкарно наносити шкоду природі та збитки державі. Максимальну кількість браконьєрів цьогоріч затримали, тепер вони відповідатимуть перед судом», - зазначив Руслан Стрілець.

За період нерестової заборони з 1 квітня по 19 червня на Дніпропетровщині спіймали 558 рибалок-порушників. У них вилучили 3 617 кілограмів незаконно добутої риби. 

За порушення правил риболовлі в цей період – штраф від 17 до майже 7 тисяч гривень, на злісних порушників чекає кримінальна відповідальність.
 
//adm.dp.gov.ua





Схожі новини
  • Київський рибоохоронний патруль зафіксував порушення на 1,8 млн грн.
  • У Черкасах водний патруль затримав браконьєрів зі 120 кілограмами риби
  • З 1 квітня стартує заборона на вилов риби
  • "Беркут" охоронятиме Каховське та Запорізьке водосховище від браконьєрів
  • Рибоохорона виявила 26 тис. порушень правил риболовлі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.