Аграрний тиждень. Україна
» » Держземагентство планує оформляти документи на землю через Інтернет
» » Держземагентство планує оформляти документи на землю через Інтернет

Держземагентство планує оформляти документи на землю через Інтернет


Державне агентство земельних ресурсів України почне оформляти документи на землю через Інтернет після запуску автоматизованої системи Державного земельного кадастру, який планується з 2013 року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на брифінгу голова Державного агентства земельних ресурсів України Сергій Тимченко.

«Подальший наш розвиток я бачу в переході всіх послуг в область Інтернету. Вже зараз наші фахівці розробляють правові і технічні механізми переходу на надання інтернет-послуг. Це стосується отримання витягів, довідок, узгодження технічної документації», - сказав він.

С.Тимченко зазначив, що перехід на інтернет-послуги дасть змогу розвантажити черги, підвищити комфорт для громадян, повністю автоматизувати і оптимізувати всі процеси. «Я думаю, що перехід на інтернет-роботу з нами не за горами”, - додав голова Держземагентства, не виключивши початку роботи відомства в Інтернеті до кінця цього року.

Він уточнив, що громадяни зможуть вибирати, чи користуватися їм інтернет-послугами чи відвідувати органи земельних ресурсів, додавши, що вартість послуг через Інтернет буде значно нижчою.





Схожі новини
  • Щохвилини фахівці Держземагентства реєструють 5 земельних ділянок
  • Торік виробництво сільськогосподарської продукції на Прикарпатті збільшилося на 12%
  • 18 грудня Держземагентство презентує пілотну версію Публічної кадастрової карти та результати соціологічних досліджень 2010-2012 рр.
  • Відповідальність за неякісну підготовку техдокументації на землю посилять
  • Список журналістів акредитованих для висвітлення візиту

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.