Аграрний тиждень. Україна
» Побачити на власні очі
» Побачити на власні очі

    Побачити на власні очі


    Асоціація «Союз птахівників України» та Державна ветеринарна та Фітосанітарна служба Українизапрошує представників засобів масової інформації до участі в прес-турі, присвяченому підсумкам семирічної праці вітчизняних птахівників у напрямку гармонізації українського законодавства та підприємств галузі з вимогами Європейського Союзу – найбільш жорсткими у птахівництві.

    Будівництво нових сучасних птахофабрик та модернізація існуючих підприємств дозволили українським підприємцям забезпечити систему високої якості та безпечності своєї продукції, яка наразі сертифікована за такими системами безпечності та якості продукції, як HACCP, ISO9001, ISO 22000 тощо. Понад 10 років інтенсивного розвитку галузі забезпечили українських споживачів усіма необхідними товарними позиціями в сегменті охолодженого м’яса птиці. Жорсткі методи контролю на вітчизняних птахофабриках дозволяють продукцію, яку щодня споживає більша частина українців, відправляти на експорт без внесення значних змін у виробничий процес. На сьогодні споживачі понад 30 країн світу вживають продукцію українських птахівників. Наразі до них уже долучилися споживачі країн Європейського Союзу: перша партія продукції була експортована в Голландію з Миронівської птахофабрики наприкінці жовтня.

     

    ПРЕС-ТУР ПЕРЕДБАЧАЄ:

    1. Прес-конференцію «Європейський Союз: якість української курятини», що відбудеться 22 листопада 2013 року в конференц-залі Миронівської птахофабрики, вітчизняного виробника м’яса птиці, що отримав дозвіл на експорт своєї продукції до країн ЄС.

    В обговоренні актуальних питань якості й безпечності вітчизняної продукції харчування візьмуть участь:

    ·Голова Союзу птахівників України Олександр Борисович Бакуменко.

    ·Заступник голови державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Віталій Володимирович Башинський.

    ·Доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент УААН, Директор українського навчально-наукового інституту якості біоресурсів та безпеки життя Сергій Дмитрович Мельничук.

    ·Фахівці Міністерства охорони здоров’я України та Державного підприємства «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства Охорони Здоров’я України».

    2. Візит на виробництво, зокрема відвідування зон вирощування птиці, а також комплексу з переробки курчат-бройлерів. Птахофабрика сертифікована за міжнародними стандартами якості та отримала дозвіл на експорт своєї продукції до країн ЄС. Прес-тур відбудеться у супроводі представників державної ветслужби України, що здійснює державний контроль і моніторинг якості та безпечності продукції.

     

    Акредитація обов’язкова.

    Проводиться до 20 листопада за телефоном: 494-49-30 або (097)-132-21-71.

    Контактна особа: Анна Сергієнко, прес-секретар Асоціації «Союз птахівників України», вул. Пимоненка, 13, корп. 6-А, оф.23.

     

    Транспорт надається організаторами.

    Збір групи– біля готелю «Дніпро» о 8.00. Відправлення – 08.30.

    ПРОГРАМА ПРЕС-ТУРУ

    10.45 – прибуття на Миронівську птахофабрику

    11.00 – прес-конференція

    12.00 – виїзд на зону вирощування птиці

    12.30 – робота на зоні вирощування птиці

    13.30 – виїзд на комплекс із переробки курчат-бройлерів

    14.00 – відвідування комплексу із переробки курчат-бройлерів

    15.00 – обід

    16.00 – виїзд у Київ.





    Схожі новини
  • Україна та Росія продовжать співпрацю в сфері забезпечення безпечності та якості харчової продукції
  • На більшості потужних вітчизняних підприємств діють системи управління безпечністю продукції
  • Експорт української м’ясної продукції. Проблеми і перспективи.
  • Європа сильно обмежила експорт української курятини
  • V МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «УКРАЇНА. КОМБІКОРМИ'2007»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Побачити на власні очі


Асоціація «Союз птахівників України» та Державна ветеринарна та Фітосанітарна служба Українизапрошує представників засобів масової інформації до участі в прес-турі, присвяченому підсумкам семирічної праці вітчизняних птахівників у напрямку гармонізації українського законодавства та підприємств галузі з вимогами Європейського Союзу – найбільш жорсткими у птахівництві.

Будівництво нових сучасних птахофабрик та модернізація існуючих підприємств дозволили українським підприємцям забезпечити систему високої якості та безпечності своєї продукції, яка наразі сертифікована за такими системами безпечності та якості продукції, як HACCP, ISO9001, ISO 22000 тощо. Понад 10 років інтенсивного розвитку галузі забезпечили українських споживачів усіма необхідними товарними позиціями в сегменті охолодженого м’яса птиці. Жорсткі методи контролю на вітчизняних птахофабриках дозволяють продукцію, яку щодня споживає більша частина українців, відправляти на експорт без внесення значних змін у виробничий процес. На сьогодні споживачі понад 30 країн світу вживають продукцію українських птахівників. Наразі до них уже долучилися споживачі країн Європейського Союзу: перша партія продукції була експортована в Голландію з Миронівської птахофабрики наприкінці жовтня.

 

ПРЕС-ТУР ПЕРЕДБАЧАЄ:

1. Прес-конференцію «Європейський Союз: якість української курятини», що відбудеться 22 листопада 2013 року в конференц-залі Миронівської птахофабрики, вітчизняного виробника м’яса птиці, що отримав дозвіл на експорт своєї продукції до країн ЄС.

В обговоренні актуальних питань якості й безпечності вітчизняної продукції харчування візьмуть участь:

·Голова Союзу птахівників України Олександр Борисович Бакуменко.

·Заступник голови державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Віталій Володимирович Башинський.

·Доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент УААН, Директор українського навчально-наукового інституту якості біоресурсів та безпеки життя Сергій Дмитрович Мельничук.

·Фахівці Міністерства охорони здоров’я України та Державного підприємства «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства Охорони Здоров’я України».

2. Візит на виробництво, зокрема відвідування зон вирощування птиці, а також комплексу з переробки курчат-бройлерів. Птахофабрика сертифікована за міжнародними стандартами якості та отримала дозвіл на експорт своєї продукції до країн ЄС. Прес-тур відбудеться у супроводі представників державної ветслужби України, що здійснює державний контроль і моніторинг якості та безпечності продукції.

 

Акредитація обов’язкова.

Проводиться до 20 листопада за телефоном: 494-49-30 або (097)-132-21-71.

Контактна особа: Анна Сергієнко, прес-секретар Асоціації «Союз птахівників України», вул. Пимоненка, 13, корп. 6-А, оф.23.

 

Транспорт надається організаторами.

Збір групи– біля готелю «Дніпро» о 8.00. Відправлення – 08.30.

ПРОГРАМА ПРЕС-ТУРУ

10.45 – прибуття на Миронівську птахофабрику

11.00 – прес-конференція

12.00 – виїзд на зону вирощування птиці

12.30 – робота на зоні вирощування птиці

13.30 – виїзд на комплекс із переробки курчат-бройлерів

14.00 – відвідування комплексу із переробки курчат-бройлерів

15.00 – обід

16.00 – виїзд у Київ.





Схожі новини
  • Україна та Росія продовжать співпрацю в сфері забезпечення безпечності та якості харчової продукції
  • На більшості потужних вітчизняних підприємств діють системи управління безпечністю продукції
  • Експорт української м’ясної продукції. Проблеми і перспективи.
  • Європа сильно обмежила експорт української курятини
  • V МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «УКРАЇНА. КОМБІКОРМИ'2007»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.