Аграрний тиждень. Україна
» » Уряд розгляне питання здешевлення послуг підприємств інфраструктури зернового ринку
» » Уряд розгляне питання здешевлення послуг підприємств інфраструктури зернового ринку

Уряд розгляне питання здешевлення послуг підприємств інфраструктури зернового ринку


Найближчим часом Кабінет Міністрів України розгляне питання здешевлення послуг, які надають підприємства інфраструктури зернового ринку. На такий крок Уряд може піти у разі, якщо в країні будуть штучно завищуватися ціни. Про це під час робочої поїздки до Полтавської області повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.
«В Кабміні відбудеться нарада під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова. На ній ми розглянемо, скільки коштів витрачають аграрії на послуги, пов’язані із зерновою логістикою. І якщо десь є завищення ціни, до роботи долучиться Антимонопольний комітет. А Уряд, своєю чергою, готовий піти на тимчасове зниження вартості послуг, які надають підприємства інфраструктури зернового ринку», − зазначив Міністр.
Микола Присяжнюк також наголосив, що наразі сільгоспвиробники активно експортують зернові, тому підняття ціни на логістичні послуги неприйнятне. Загалом, за його словами, у цьому маркетинговому році на зовнішні ринку буде поставлено до 27 мільйонів тонн зерна.





Схожі новини
  • Послуги залізниці подешевшають?
  • Присяжнюк: Україна наростила обсяги експорту зерна на 24%
  • Експорт української кукурудзи до кінця поточного маркетингового року може перевищити 14 мільйонів тонн
  • Для стабілізації цін на хліб Кабмін готовий знизити ціну на борошно з Агрофонду – Присяжнюк.
  • Міністерство спільно з громадськими організаціями контролюватиме експорт зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.