Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Рукола
АТУ»Новини»Рукола

Рукола

13 лютий, Розділ Новини, переглядів 3 055

Нині ні кого не викликає сумнівів твердження, що хворобу легше попередити, ніж лікувати. І один зі способів профілактики є здорове, збалансоване харчування, в якому не останнє місце займають овочеві культури. Але ми, як правило, досить консервативні в своїх харчових пристрастях, а тому асортимент овочів на нашому столі досить бідний, особливо це стосується зелених і пряно-смакових культур. В результаті по кількості і якості споживання овочевої продукції на одну людину ми значно відстаємо від розвинених країн світу. Якби не мода на здоровий спосіб життя, тонку талію і італійську кухню, на наших овочевих грядках ще довго домінував би один-єдиний листовий салат-латук.
//www.agro-business.com.ua/2010-06-11-12-53-00/2..





Схожі новини
  • При низьких цінах на «борщовий набір» необхідно диверсифікувати виробництво – експерт
  • Важлива складова врожайності та якості
  • Фітосанітари перевірили понад мільйон тонн імпортованих овочів і фруктів
  • Українці переходять на дешеву їжу
  • 20 способів не їсти на ніч

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.