Аграрний тиждень. Україна
» » Мінагрополітики: на 2,7 % зросли виробничі показники харчової промисловості у поточному році
» » Мінагрополітики: на 2,7 % зросли виробничі показники харчової промисловості у поточному році

Мінагрополітики: на 2,7 % зросли виробничі показники харчової промисловості у поточному році


За підсумками роботи за січень-листопад 2014 року забезпечено зростання виробництва у харчовій промисловості на 2,7 % (у порівнянні з відповідним періодом 2013 року).

Таких показників приросту промислової продукції досягнуто, головним чином, за рахунок забезпечення зростання обсягів виробництва продукції молочної, м'ясної, олійно-жирової, консервної, цукрової та інш. Зокрема, збільшено обсяги виробництва:

цукру білого кристалічного бурякового – на 71 %;
олії соняшникової нерафінованої – на 31,1 %;
м'яса свиней свіжого чи охолодженого – на 9,6 % та замороженого – на 31,2 %;
м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 2,4 % та замороженого – на 15,8 %;
овочів консервованих натуральних – на 22,4 %;
молока рідкого обробленого – на 14,7 %;
масла вершкового – на 26,7 %;
продуктів молоковмісних, інших – на 24,4 %.

//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • Зросло виробництво харчових продуктів.
  • У 2012 році обсяги експорту продукції харчування зросли майже на 26%
  • В Україні виробництво вершкового масла зросло на 15,2%
  • За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%
  • З початку року виробництво харчових продуктів та напоїв зросло на 1%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.