За підсумками роботи за січень-листопад 2014 року забезпечено зростання виробництва у харчовій промисловості на 2,7 % (у порівнянні з відповідним періодом 2013 року).
Таких показників приросту промислової продукції досягнуто, головним чином, за рахунок забезпечення зростання обсягів виробництва продукції молочної, м'ясної, олійно-жирової, консервної, цукрової та інш. Зокрема, збільшено обсяги виробництва:
цукру білого кристалічного бурякового – на 71 %;
олії соняшникової нерафінованої – на 31,1 %;
м'яса свиней свіжого чи охолодженого – на 9,6 % та замороженого – на 31,2 %;
м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 2,4 % та замороженого – на 15,8 %;
овочів консервованих натуральних – на 22,4 %;
молока рідкого обробленого – на 14,7 %;
масла вершкового – на 26,7 %;
продуктів молоковмісних, інших – на 24,4 %.
//minagro.gov.ua