Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні зростає кількість сертифікованих площ під соєю
» » В Україні зростає кількість сертифікованих площ під соєю

    В Україні зростає кількість сертифікованих площ під соєю


    Про це повідомив експерт асоціації «Дунайська соя» Володимир Пугачов під час дискусії на VII Київському агрохімічному форумі, передає agroportal.ua.

    «Коли ринкова ціна на сою лежить на мінімумі, одним зі шляхів її дохідності для виробника може стати її сертифікація за добровільними стандартами сталого розвитку», — впевнений Володимир Пугачов.

    До добровільної сертифікації є особливий інтерес у країнах ЄС, відзначає експерт. Європейці намагаються ретельно відстежувати ланцюги поставок продукції. Зокрема, вони із засторогою ставляться до сої, вирощеної в Бразилії на місці вирубаних лісів.

    «В Україні лише за минулий рік за стандартами сталого виробництва сертифіковано 4,2% посівних площ під соєю. Це свідчить про інтерес до цього процесу в українських виробників, про зміну їхньої свідомості та бажання активніше експортувати, заробляти більше завдяки прогресивним тенденціям розвитку», — зазначає Володимир Пугачов.

    Нагадаємо, сільгоспвиробники Вінницької області під урожай 2019 року планують збільшити площі під посівами кукурудзи на 5%, сої — на 16%.

     

    agravery.com





    Схожі новини
  • Сертифікація українського зерна не є обов’язковою
  • Збільшити врожайність сої на 40%
  • Українські сільгоспвиробники можуть збільшити врожайність сої традиційної селекції на 40%
  • Аграрії можуть врятувати країну і поповнити золотовалютні запаси — експерт
  • В Україні сформують кукурудзяно-соєвий пояс

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні зростає кількість сертифікованих площ під соєю


Про це повідомив експерт асоціації «Дунайська соя» Володимир Пугачов під час дискусії на VII Київському агрохімічному форумі, передає agroportal.ua.

«Коли ринкова ціна на сою лежить на мінімумі, одним зі шляхів її дохідності для виробника може стати її сертифікація за добровільними стандартами сталого розвитку», — впевнений Володимир Пугачов.

До добровільної сертифікації є особливий інтерес у країнах ЄС, відзначає експерт. Європейці намагаються ретельно відстежувати ланцюги поставок продукції. Зокрема, вони із засторогою ставляться до сої, вирощеної в Бразилії на місці вирубаних лісів.

«В Україні лише за минулий рік за стандартами сталого виробництва сертифіковано 4,2% посівних площ під соєю. Це свідчить про інтерес до цього процесу в українських виробників, про зміну їхньої свідомості та бажання активніше експортувати, заробляти більше завдяки прогресивним тенденціям розвитку», — зазначає Володимир Пугачов.

Нагадаємо, сільгоспвиробники Вінницької області під урожай 2019 року планують збільшити площі під посівами кукурудзи на 5%, сої — на 16%.

 

agravery.com





Схожі новини
  • Сертифікація українського зерна не є обов’язковою
  • Збільшити врожайність сої на 40%
  • Українські сільгоспвиробники можуть збільшити врожайність сої традиційної селекції на 40%
  • Аграрії можуть врятувати країну і поповнити золотовалютні запаси — експерт
  • В Україні сформують кукурудзяно-соєвий пояс

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.