Аграрний тиждень. Україна
» » За січень м'ясопереробка випустила понад 20 тонн свинини
» » За січень м'ясопереробка випустила понад 20 тонн свинини

    За січень м'ясопереробка випустила понад 20 тонн свинини


     Про це свідчать дані, оприлюдненні ДССУ, передає аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України».

    Хоча обсяги виробництва практично не змінилися, на відміну від випуску окремих товарних позицій. Так, виробництво замороженої свинини зросло на 6% — до 1,37 тис. т. Скорочення випуску основної товарної групи — охолоджених свинячих півтуш — на 6,5% (до 14,73 тис. т) компенсувало майже двократне зростання випуску охолоджених необвалених свининячих частин. В наслідок цього сукупне виробництво охолодженої свинини у січні співпало з торічним та склало 18,07 тис. т. Натомість, зменшення обсягів виробництва сушеної, соленої та копченої свинини майже на чверть (0,64 тис. т проти 0,85 тис. т у січні 2018-го) скоротило загальний випуск м'яса свиней у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

    Що стосується запасів готової продукції на складах, то на початок лютого 2019-го запаси свинини на переробних підприємствах складали 2,57 тис. т продукції чи на 16% менше ніж роком раніше. Тим не менш, залишки морожених окостів, лопаток та їх відрубів складають майже п'яту частину згаданих об'ємів та більш ніж удвічі перевищують обсяги їх виробництва за січень. Такий «резерв» може у подальшому вплинути на ціну цих відрубів та на потребу переробників у сировині.

    Зазначимо, що загальний випуск свіжого, охолодженого та мороженого м’яса у січні 2019 склав 143,2 тис. т, що на 1,5% більше ніж рік тому. Виробництво ковбасних виробів, навпаки, «просіло» на 4,8%, недотягнувши до 36 тис. т.

    agravery.com





    Схожі новини
  • М’ясопереробні підприємства скоротили випуск свіжої, охолодженої та мороженої свинини
  • За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ніж у 2015-му
  • Виробницво курятини зросло, свинини – знизилось
  • Виробництво замороженої свинини в Україні скоротилось на 26,5%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

За січень м'ясопереробка випустила понад 20 тонн свинини


 Про це свідчать дані, оприлюдненні ДССУ, передає аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України».

Хоча обсяги виробництва практично не змінилися, на відміну від випуску окремих товарних позицій. Так, виробництво замороженої свинини зросло на 6% — до 1,37 тис. т. Скорочення випуску основної товарної групи — охолоджених свинячих півтуш — на 6,5% (до 14,73 тис. т) компенсувало майже двократне зростання випуску охолоджених необвалених свининячих частин. В наслідок цього сукупне виробництво охолодженої свинини у січні співпало з торічним та склало 18,07 тис. т. Натомість, зменшення обсягів виробництва сушеної, соленої та копченої свинини майже на чверть (0,64 тис. т проти 0,85 тис. т у січні 2018-го) скоротило загальний випуск м'яса свиней у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Що стосується запасів готової продукції на складах, то на початок лютого 2019-го запаси свинини на переробних підприємствах складали 2,57 тис. т продукції чи на 16% менше ніж роком раніше. Тим не менш, залишки морожених окостів, лопаток та їх відрубів складають майже п'яту частину згаданих об'ємів та більш ніж удвічі перевищують обсяги їх виробництва за січень. Такий «резерв» може у подальшому вплинути на ціну цих відрубів та на потребу переробників у сировині.

Зазначимо, що загальний випуск свіжого, охолодженого та мороженого м’яса у січні 2019 склав 143,2 тис. т, що на 1,5% більше ніж рік тому. Виробництво ковбасних виробів, навпаки, «просіло» на 4,8%, недотягнувши до 36 тис. т.

agravery.com





Схожі новини
  • М’ясопереробні підприємства скоротили випуск свіжої, охолодженої та мороженої свинини
  • За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ніж у 2015-му
  • Виробницво курятини зросло, свинини – знизилось
  • Виробництво замороженої свинини в Україні скоротилось на 26,5%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.