Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінничині пройшов тренінг для виробників молока
» » На Вінничині пройшов тренінг для виробників молока

    На Вінничині пройшов тренінг для виробників молока



    У квітні 2019 року у рамках українсько - швейцарського проекту SAFOSO «Створення системи контролю за безпекою харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів» відбулися чергові дводенні навчання для середніх господарств з виробництва молока у Вінницькій області.

    Під час тренінгу учасники розглянули вимоги нового харчового законодавства до виробників молока, проаналізували небезпечні фактори у виробництві молока та контролю у критичних точках та важливість ведення записів та забезпечення простежуваності та  обговорили питання здоров’я і благополуччя тварин, як передумови для зменшення застосування антибіотиків.

    Учасники ознайомилися з Концепцією пілотного проекту SAFOSO «Програма контролю сирого молока» та функціоналом програмного додатку «Молочний модуль», що був представлений координатором Компоненту 3 проекту «Залучення приватного сектору до системи контролю безпечності харчових продуктів» Іриною Висоцькою.

    Залучений консультант Ігор Присяжнюк детально розповів про контроль за небезпечними факторами у місці виробництва та зберігання сирого молока.

    Окремо піднімалися питання забезпечення здоров’я та благополуччя тварин, що є найважливішою передумовою до зменшення використання антибіотиків.

    Спільно з представниками суб’єкта господарювання, учасники тренінгу, тренери Проекту з безпечності молока у реальних умовах ставили запитання та надавали відповіді щодо забезпечення простежуваності виробництва молока та належного утримання задля здорового стада.

    Учасники заходу отримали велику кількість нових умінь і навичок та змогли закріпити вивчений матеріал на практиці.





    Схожі новини
  • На Миколаївщині проект SAFOSO провів тренінг для виробників молока
  • На Харківщині відбувся тренінг для виробників молока
  • На Вінниччині представили напрацювання пілотного проекту щодо контролю сирого молока
  • В Україні розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей
  • Держпродспоживслужба та проект Safoso спільно розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Вінничині пройшов тренінг для виробників молока



У квітні 2019 року у рамках українсько - швейцарського проекту SAFOSO «Створення системи контролю за безпекою харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів» відбулися чергові дводенні навчання для середніх господарств з виробництва молока у Вінницькій області.

Під час тренінгу учасники розглянули вимоги нового харчового законодавства до виробників молока, проаналізували небезпечні фактори у виробництві молока та контролю у критичних точках та важливість ведення записів та забезпечення простежуваності та  обговорили питання здоров’я і благополуччя тварин, як передумови для зменшення застосування антибіотиків.

Учасники ознайомилися з Концепцією пілотного проекту SAFOSO «Програма контролю сирого молока» та функціоналом програмного додатку «Молочний модуль», що був представлений координатором Компоненту 3 проекту «Залучення приватного сектору до системи контролю безпечності харчових продуктів» Іриною Висоцькою.

Залучений консультант Ігор Присяжнюк детально розповів про контроль за небезпечними факторами у місці виробництва та зберігання сирого молока.

Окремо піднімалися питання забезпечення здоров’я та благополуччя тварин, що є найважливішою передумовою до зменшення використання антибіотиків.

Спільно з представниками суб’єкта господарювання, учасники тренінгу, тренери Проекту з безпечності молока у реальних умовах ставили запитання та надавали відповіді щодо забезпечення простежуваності виробництва молока та належного утримання задля здорового стада.

Учасники заходу отримали велику кількість нових умінь і навичок та змогли закріпити вивчений матеріал на практиці.





Схожі новини
  • На Миколаївщині проект SAFOSO провів тренінг для виробників молока
  • На Харківщині відбувся тренінг для виробників молока
  • На Вінниччині представили напрацювання пілотного проекту щодо контролю сирого молока
  • В Україні розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей
  • Держпродспоживслужба та проект Safoso спільно розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.