Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»За січень-вересень 2019 р. промислова переробка свинини в Україні в зросла на 4,4%
АТУ»Новини»За січень-вересень 2019 р. промислова переробка свинини в Україні в зросла на 4,4%

    За січень-вересень 2019 р. промислова переробка свинини в Україні в зросла на 4,4%


    За підсумками дев’яти місяців 2019 року обсяги промислової переробки свинини зросли на 4,4% - до 208,6 тис. тонн.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Асоціації "Свинарі України", основний приріст виробництва припав на охолоджені свинячі частини (окости, лопатки, їхні відруби й інші елементи), яких виробили на 9,5 тис. тонн більше, ніж за аналогічний період 2018 року.

    Проте скорочення виробництва охолоджених свинячих півтуш більш ніж на 4 тис. тонн (-2,7%) послабило загальний доробок.

    Дещо компенсувало втрату виробництво замороженої свинини. За рахунок майже триразового збільшення виробництва морожених окостів, лопаток та їхніх відрубів, а також 8%-го - інших морожених частин виробництво мороженого м’яса свиней за три квартали 2019 року зросло майже на третину (3,8 тис. тонн) і склало 15,4 тис. тонн.

    При цьому зросли обсяги залишків свинини на складах. Зокрема, на кінець вересня обсяги запасів м’ясопереробних підприємств сягнули 4,5 тис. тонн, тоді як роком раніше вони були на рівні 2,55 тис. тонн.

    proagro.com.ua





    Схожі новини
  • У січні-липні 2019 року виробництво свинини в Україні зросло на 4,4%
  • Обсяги промислової переробки свинини зросли на 4,4%
  • Переробка свинини за рік зросла на 4,4%
  • Переробка свинини: плюс 4,4% проти січня-липня 2018-го
  • За січень м'ясопереробка випустила понад 20 тонн свинини

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

За січень-вересень 2019 р. промислова переробка свинини в Україні в зросла на 4,4%

04 листопад, Розділ Новини, переглядів 3 138

За підсумками дев’яти місяців 2019 року обсяги промислової переробки свинини зросли на 4,4% - до 208,6 тис. тонн.

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Асоціації "Свинарі України", основний приріст виробництва припав на охолоджені свинячі частини (окости, лопатки, їхні відруби й інші елементи), яких виробили на 9,5 тис. тонн більше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Проте скорочення виробництва охолоджених свинячих півтуш більш ніж на 4 тис. тонн (-2,7%) послабило загальний доробок.

Дещо компенсувало втрату виробництво замороженої свинини. За рахунок майже триразового збільшення виробництва морожених окостів, лопаток та їхніх відрубів, а також 8%-го - інших морожених частин виробництво мороженого м’яса свиней за три квартали 2019 року зросло майже на третину (3,8 тис. тонн) і склало 15,4 тис. тонн.

При цьому зросли обсяги залишків свинини на складах. Зокрема, на кінець вересня обсяги запасів м’ясопереробних підприємств сягнули 4,5 тис. тонн, тоді як роком раніше вони були на рівні 2,55 тис. тонн.

proagro.com.ua





Схожі новини
  • У січні-липні 2019 року виробництво свинини в Україні зросло на 4,4%
  • Обсяги промислової переробки свинини зросли на 4,4%
  • Переробка свинини за рік зросла на 4,4%
  • Переробка свинини: плюс 4,4% проти січня-липня 2018-го
  • За січень м'ясопереробка випустила понад 20 тонн свинини

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.