Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
» » На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР

На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР


У грудні 2019 року за ініціативою Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області  на базі харчоблоку Іванівського ліцею № 2 у смт Іванівка,  Херсонської області відбувся семінар-тренінг щодо здійснення планових заходів державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР для фахівців територіальних управлінь Держпродспоживслужби області.

У заході взяли участь державні інспектори районних управлінь Головного  управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, начальник відділу освіти Іванівської районної ради та  керівництво  Іванівського ліцею № 2. 

Основна мета семінару - надання учасникам заходу інформації щодо останніх змін у чинному харчовому законодавстві України, вивчення нормативних документів, що стосуються системи здійснення державного контролю, проведення практичного навчання з відбору зразків продукції та підготовка інспекторів районних управлінь Головного  управління Держпродспоживслужби, які у подальшому будуть самостійно здійснювати планові аудити у закладах та підприємствах, що знаходяться на території району.

Учасники ознайомилися з роботою харчоблоку ліцею  та провели практичні навчання з відбору зразків продукції.

Під час тренінгу учасники відзначили прозорість роботи системи НАССР та  її функціональні можливості. Зокрема, фахівці зазначили, що належна реалізація системи НАССР у подальшому дозволить удосконалити процеси виробництва, покращити якість продукції і, відповідно, знизити ризики, пов’язані з харчовими отруєннями споживачів.





Схожі новини
  • На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби удосконалювали знання щодо здійснення державного контролю у формі аудиту
  • Фахівці Держпродспоживслужби у Рівненській області провели навчання впровадження систем НАССР
  • Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби
  • Державні інспектори Вінниччини пройшли навчання з аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи HACCP
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.