Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині розгорнули експозицію пересувної інформаційно-просвітницької виставки
» » На Чернігівщині розгорнули експозицію пересувної інформаційно-просвітницької виставки

На Чернігівщині розгорнули експозицію пересувної інформаційно-просвітницької виставки


Днями фахівці відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Куликівського районного управління Держпродспоживслужби Чернігівської області організували виставку, присвячену заходам з профілактики основних заразних хвороб тварин. У такий спосіб фахівці Держпродспоживслужби вирішили провести роз’яснювальну роботу серед населення. Жителі району мали змогу ознайомитися з друкованими матеріалами щодо профілактики і запобігання виникненню основних заразних захворювань тварин, з такими як: африканська чума свиней, грип птиці, заразний вузликовий дерматит, сказ, лейкоз. Окрім того, на даній виставці фахівці Держпродспоживслужби надавали усім охочим роз’яснення та рекомендації щодо лікування та попередження стосовно інших інфекційних хвороб, які можуть виникати у тварин.

Фахівці територіального управління Держпродспоживслужби області зазначають, що питання проведення протиепізоотичних заходів по недопущення інфекційних хвороб і забезпечення благополучної епізоотичної ситуації у області є вкрай важливим. Тому основним завданням Держпродспоживслужби на сьогодні є не очікування появи того чи іншого захворювання на підконтрольних територіях, а постійне проведення попереджувальних заходів за всіма напрямками. З цією метою і проводиться роз’яснювальна профілактична робота, увага якої акцентується на здійсненні комплексу ветеринарно-санітарних заходів при вищезазначених  захворюваннях тварин, а також з метою попередження виникнення подібних ситуацій розповсюджується наочна агітація.

Пересувна інформаційно-просвітницька виставка на тему «Заходи з профілактики основних заразних хвороб тварин» триватиме у Куликівському районі Чернігівської області до початку березня.





Схожі новини
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили основні завдання та можливі ризики в 2020 році
  • На Волині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили свої знання з антикорупційного законодавства
  • Фахівці Держпродспоживслужби пройшли міжнародні навчання щодо профілактики антимікробної резистентності
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.