Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провела серію семінарів щодо впровадження системи НАССР у освітніх закладах
» » На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провела серію семінарів щодо впровадження системи НАССР у освітніх закладах

На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провела серію семінарів щодо впровадження системи НАССР у освітніх закладах


25-27 листопада 2019 року на базі Тростянецької, Немирівської та Іллінецької районних державних адміністрацій Вінницької області відбулись семінар-наради, присвячені питанню впровадження системи НАССР у освітніх закладах області.

Даний захід було організовано фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та представниками районних управлінь Держпродспоживслужби.

У якості слухачів були запрошені працівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад, які відповідають за організацію харчування в закладах освіти району, працівники шкільних і дошкільних закладів, які мають відношення до харчування дітей та фізичні особи-підприємці, що проводять обіг харчових продуктів чи є власниками закладів громадського харчування.

У ході семінару начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк розповів учасникам заходу про основні вимоги та терміни щодо впровадження системи НАССР в харчоблоках закладів освіти. «Ця система дозволить зменшити кількість інфекційних захворювань, пов’язаних з організацією харчування в школах та дитячих садочках» - додав Андрій Салюк.

Також він наголосив, що при укладанні договорів з постачальником, адміністрації освітніх закладів слід звертати увагу на те, чи зареєстрований постачальник належним чином та чи наявний у нього акт обстеження Держпродспоживслужби.

Окрім того, учасники обговорили основні види порушень вимог санітарного законодавства, які реєструються у шкільних і дошкільних установах та шляхи їх вирішення.

На завершення заходу усі бажаючі мали змогу отримати ґрунтовні консультації фахівців Служби.





Схожі новини
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби провели для освітян семінар з впровадження контролю за якістю і безпечністю харчових продуктів у школах
  • На Закарпатті обговорили питання забезпечення якісного та безпечного харчування в закладах освіти
  • Фахівці Держпродспоживслужби у Рівненській області провели навчання впровадження систем НАССР
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування
  • Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.