Аграрний тиждень. Україна
» » На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби області обговорили питання з організації харчування дітей в закладах освіти
» » На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби області обговорили питання з організації харчування дітей в закладах освіти

    На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби області обговорили питання з організації харчування дітей в закладах освіти







    05 березня 2020 року, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби області  під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктора Шершнєва та за участі представників Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та їх територіальних підрозділів відбулася семінар-нарада щодо організації харчування дітей у закладах освіти Запорізької області.

    Учасники обговорили низку питань щодо покращення матеріально-технічної бази навчально-виховних закладів, в тому числі харчоблоків, дотримання санітарно-гігієнічних норм, створення належних умов перебування дітей та організації безпечного харчування в закладах освіти м Запоріжжя.

    У ході обговорення начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Світлана Власова презентувала, учасникам розроблений фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби області, паспорт харчоблоку освітнього закладу.

    Окрім того, фахівці Держпродспоживслужби наголосили присутнім на обов’язковості продовження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

    Також присутні були поінформовані щодо профілактики та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 з розповсюдженням друкованих листівок «Коронавірус профілактика інфікування та поширення».

    Довідково

    У рамках реалізації ініціативи Першої леді Олени Зеленської з удосконалення системи шкільного харчування розпочато комісійне обстеження шкіл. На даний час в Україні проходить широкомасштабна робота щодо поглибленого аналізу та оцінки поточного стану організації дитячого харчування, а також вивчення рівня задоволеності учнів і батьків шкільними обідами.





    Схожі новини
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби напрацювали алгоритм дій щодо виявлення проблем системи шкільного харчування
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік
  • На Харківщині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни консолідувалися задля здорового та безпечного харчування дітей в закладах освіти
  • На Запоріжжі обговорили питання посилення контролю за якісним та безпечним харчування дітей у закладах освіти
  • Інформація щодо організації безпечного харчування в закладах освіти Запорізької області

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби області обговорили питання з організації харчування дітей в закладах освіти







05 березня 2020 року, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби області  під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктора Шершнєва та за участі представників Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та їх територіальних підрозділів відбулася семінар-нарада щодо організації харчування дітей у закладах освіти Запорізької області.

Учасники обговорили низку питань щодо покращення матеріально-технічної бази навчально-виховних закладів, в тому числі харчоблоків, дотримання санітарно-гігієнічних норм, створення належних умов перебування дітей та організації безпечного харчування в закладах освіти м Запоріжжя.

У ході обговорення начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Світлана Власова презентувала, учасникам розроблений фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби області, паспорт харчоблоку освітнього закладу.

Окрім того, фахівці Держпродспоживслужби наголосили присутнім на обов’язковості продовження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Також присутні були поінформовані щодо профілактики та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 з розповсюдженням друкованих листівок «Коронавірус профілактика інфікування та поширення».

Довідково

У рамках реалізації ініціативи Першої леді Олени Зеленської з удосконалення системи шкільного харчування розпочато комісійне обстеження шкіл. На даний час в Україні проходить широкомасштабна робота щодо поглибленого аналізу та оцінки поточного стану організації дитячого харчування, а також вивчення рівня задоволеності учнів і батьків шкільними обідами.





Схожі новини
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби напрацювали алгоритм дій щодо виявлення проблем системи шкільного харчування
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік
  • На Харківщині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни консолідувалися задля здорового та безпечного харчування дітей в закладах освіти
  • На Запоріжжі обговорили питання посилення контролю за якісним та безпечним харчування дітей у закладах освіти
  • Інформація щодо організації безпечного харчування в закладах освіти Запорізької області

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.