Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби перевірили заклади торгівлі в мікрорайоні, де виявлено захворювання на COVID-19
» » На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби перевірили заклади торгівлі в мікрорайоні, де виявлено захворювання на COVID-19

На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби перевірили заклади торгівлі в мікрорайоні, де виявлено захворювання на COVID-19


Спеціалісти Бобровицького районного управління Держпродспоживслужби обстежили три заклади торгівлі райцентру, розташовані на території проживання особи, інфікованої коронавірусом.

Торгові точки перевірені на предмет дотримання санітарних норм і виконання протиепідемічних заходів. Зокрема, фахівці здійснили контроль за наявністю та резервом засобів індивідуального захисту для працюючого персоналу, створення умов для миття та оброки рук антисептиком. Перевірили наявність дезінфікуючих засобів та методику їх використання згідно з рекомендаціями виробників. Зверталась увага і на умови реалізації сипучих продуктів харчування.

Представники Держпродспоживслужби під час обстежень провели з персоналом і власниками торгових точок роз’яснювальну роботу та визначили коло постачальників харчової продукції.

Проведена також санітарно-просвітницька робота з відвідувачами магазинів стосовно дотримання ними вимог безпечної відстані і обов’язкового використання під час перебування у торгових приміщеннях індивідуальних засобів захисту.

Крім того, фахівці встановили джерело водопостачання, яке знаходиться в районі проживання хворої на коронавірус особи. Воно буде обстежене і в подальшому вирішуватиметься питання його позачергового хлорування.





Схожі новини
  • На Чернігівщині мобільні групи моніторять виконання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів
  • Працівники Держпродспоживслужби на Тернопільщині перевіряють дотримання карантинного режиму суб’єктами господарювання
  • У Чернігові Держпродспоживслужба перевірила місця торгівлі продуктами харчування в умовах карантинних обмежень
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини постійно контролюють дотримання санітарних вимог у закладах торгівлі
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба посилено контролює діяльність торгових точок в умовах карантину

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.