Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині продовжується контроль за виконанням протиепідемічних заходів у закладах торгівлі
» » На Чернігівщині продовжується контроль за виконанням протиепідемічних заходів у закладах торгівлі

На Чернігівщині продовжується контроль за виконанням протиепідемічних заходів у закладах торгівлі


Спеціалісти Сосницького територіального управління Держпродспоживслужби здійснюють моніторинг дотримання суб`єктами господарювання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів з недопущення розповсюдження COVID-19 на території району.

Акцентується увага на створенні умов для миття та обробки рук антисептиком, на забезпеченні миючими і дезінфікуючими засобами та засобами індивідуального захисту як персоналу, так і відвідувачів закладів торгівлі.  Також фахівці перевіряють, чи дотримуються вони безпечної відстані між собою.

Також протягом дії карантину у торгових приміщеннях відбиралися змиви для перевірки якості поточної дезінфекції у торговельній мережі.

Тривають перевірки закладів торгівлі харчовими продуктами стосовно дотримання санітарних норм та виконання протиепідемічних заходів у період карантину і в Чернігівському районі. 

Під час обстежень торгових точок з-поміж іншого особливу увагу фахівці територіального підрозділу Держпродспоживслужби звертають на умови  реалізації сипучих продуктів.  Відповідно до рекомендацій Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, згідно з яким мають діяти заклади роздрібної торгівлі харчовою продукцією під час карантинних обмежень і дотримання яких могло б гарантувати виконання протиепідемічних вимог, працівники закладів ознайомлені з  правилами торгівлі свіжими овочами, фруктами і зеленню.

 Проведено також роз’яснювальну  роботу з відвідувачами магазинів щодо правил перебування у торгових приміщеннях, зокрема використання ними індивідуальних засобів захисту та дотримання необхідної дистанції.





Схожі новини
  • На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби перевірили заклади торгівлі в мікрорайоні, де виявлено захворювання на COVID-19
  • На Чернігівщині мобільні групи моніторять виконання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба здійснює перевірки виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання виникнення короновірусної інфекції
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба тримає на контролі виконання протиепідемічних заходів у закладах торгівлі
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини постійно контролюють дотримання санітарних вимог у закладах торгівлі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.