Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області взяли участь в обговоренні особливостей проведення ЗНО у 2020 році
АТУ»Новини»Спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області взяли участь в обговоренні особливостей проведення ЗНО у 2020 році

Спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області взяли участь в обговоренні особливостей проведення ЗНО у 2020 році

12 червень, Розділ Новини, переглядів 2 016

11 червня 2020 року в Департаменті освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації відбулося засідання обласного Координаційного центру з проведення ЗНО-2020 під головуванням заступника голови ОДА Ігоря Івасюка.

На нараді були присутні і представники Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, які є членами Координаційного центру.

На нараді було зазначено, що необхідно чітко дотримуватися вимог тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення ЗНО. В аудиторії може знаходитися не більше 15 учасників. Якщо на пункті оцінювання перебуває більш ніж 180 осіб, то обов'язкова присутність двох медичних працівників. Органам місцевої влади необхідно забезпечити підвіз учнів до пунктів тестування шкільними автобусами, маршрути чітко прописані на сайті Центру оцінювання якості освіти. Створено гарячу лінію з питань організації ЗНО.

Перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександр Сорочан, в свою чергу, зазначив, що представники Держпродспоживслужби готові до співпраці та участі в роботі оперативних груп щодо перевірки вимог дотримання протиепідемічного режиму в пунктах проведення ЗНО.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба долучилася до перевірки готовності освітніх закладів Черкащини до ЗНО в умовах СОVID-19
  • На Вінниччині обговорили питання готовності закладів інтернатного типу до навчального року
  • На Вінниччині Держпродспоживслужба, Нацполіція та громадськість створюють спільні групи для перевірки закладів, яким дозволили роботу під час карантину
  • На Луганщині проведено нараду щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування під час коронавірусу
  • На Закарпатті напрацювали спільні заходи з детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.