Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Зменшилася промислова переробка м’яса всіх видів, крім свинини!
АТУ»Новини»Зменшилася промислова переробка м’яса всіх видів, крім свинини!

Зменшилася промислова переробка м’яса всіх видів, крім свинини!

28 жовтень, Розділ Новини, переглядів 2 290

Такі висновки оприлюднюють аналітики Асоціації «Свинарі України», посилаючись на дані Державної служби статистики.

«Так, хоча за три квартали 2020-го переробні підприємства випустили 1,19 млн т охолодженого, мороженого, сушеного та соленого м’яса та супутніх продуктів (включно з жиром та субпродуктами). Це на 2% «відстає» від доробку галузі за аналогічний період 2019-го, — коментують аналітики АСУ. «Водночас, випуск свіжого, охолодженого та мороженого м’яса свиней упродовж січня-вересня, навпаки, збільшив відрив від минулорічних показників до 4,5% та склав майже 224 тис. т. Так, ще за підсумками восьми місяців, обсяги переробки свинини перевищували показник аналогічного періоду 2019-го на 2,9%. При цьому з 9,7 тис. т приросту виробництва свинини, 5,7 тис. т—морожена продукція. Сукупний її випуск за аналізований період зріс на 36,6%».

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Виробництво м'яса збільшується, ковбаси — навпаки
  • За 3 квартали Україна завезла менше свинини, ніж торік
  • За три квартали 2019 р. Україна зменшила імпорт свинини на 7%
  • М’ясопереробні підприємства скоротили випуск свіжої, охолодженої та мороженої свинини
  • Упродовж минулого року обсяги виробництва свинини зросли майже на 5%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.