Аграрний тиждень. Україна
» » Зменшилася промислова переробка м’яса всіх видів, крім свинини!
» » Зменшилася промислова переробка м’яса всіх видів, крім свинини!

Зменшилася промислова переробка м’яса всіх видів, крім свинини!


Такі висновки оприлюднюють аналітики Асоціації «Свинарі України», посилаючись на дані Державної служби статистики.

«Так, хоча за три квартали 2020-го переробні підприємства випустили 1,19 млн т охолодженого, мороженого, сушеного та соленого м’яса та супутніх продуктів (включно з жиром та субпродуктами). Це на 2% «відстає» від доробку галузі за аналогічний період 2019-го, — коментують аналітики АСУ. «Водночас, випуск свіжого, охолодженого та мороженого м’яса свиней упродовж січня-вересня, навпаки, збільшив відрив від минулорічних показників до 4,5% та склав майже 224 тис. т. Так, ще за підсумками восьми місяців, обсяги переробки свинини перевищували показник аналогічного періоду 2019-го на 2,9%. При цьому з 9,7 тис. т приросту виробництва свинини, 5,7 тис. т—морожена продукція. Сукупний її випуск за аналізований період зріс на 36,6%».

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Упродовж минулого року обсяги виробництва свинини зросли майже на 5%
  • За три квартали 2019 р. Україна зменшила імпорт свинини на 7%
  • За 3 квартали Україна завезла менше свинини, ніж торік
  • Виробництво м'яса збільшується, ковбаси — навпаки
  • М’ясопереробні підприємства скоротили випуск свіжої, охолодженої та мороженої свинини

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.