Аграрний тиждень. Україна
» » Переробка свинини зросла на 8%
» » Переробка свинини зросла на 8%

    Переробка свинини зросла на 8%


    За даними ДССУ протягом січня-липня 2021-го м’ясопереробні підприємства виробили 185,3 тис. т свинини. Це на 8% більше ніж за відповідний період минулого року, зауважують в аналітичному відділі Асоціації «Свинарі України».

    За сім місяців випуск охолодженої, мороженої свинини, а також копчених та солених виробів з неї збільшився на 8,2% чи 14 тис. т. Основу такої позитивної зміни «заклав» приріст виробництва охолодженої свинини на 6% через переважну питому вагу такої продукції в структурі переробки. Тим не менш, додаткову підтримку забезпечила і активніша на 43% ніж торік заморозка свинини. Хоча й має незначну частку в структурі переробки, делікатесна група — солена, сушена або копчена свинина — також «додала» 8,4% порівняно з аналізованим періодом минулого року.

    «Завдяки цьому та дещо повільнішим темпам нарощування промисловоговиробництва охолодженого та мороженого м’яса, субпродуктів та жиру (+5,4%), питома вага свинини у цій структурі зросла з 18,6% у січні-липні 2020-го до 19,5% за аналогічний період цього року», — коментують аналітики АСУ.

    Сукупний випуск м’яса, субпродуктів та жиру за результатами січня-липня склав 950 тис. т, що на 2,75% перевищує доробок м’ясопереробної галузі за аналогічний період минулого року.


    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Промислова переробка свинини у 2020-му зросла на 5,5%
  • У січні-липні 2019 року виробництво свинини в Україні зросло на 4,4%
  • Переробка свинини за рік зросла на 4,4%
  • Переробка свинини: плюс 4,4% проти січня-липня 2018-го
  • Переробка свинини нарощує обсяги

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Переробка свинини зросла на 8%


За даними ДССУ протягом січня-липня 2021-го м’ясопереробні підприємства виробили 185,3 тис. т свинини. Це на 8% більше ніж за відповідний період минулого року, зауважують в аналітичному відділі Асоціації «Свинарі України».

За сім місяців випуск охолодженої, мороженої свинини, а також копчених та солених виробів з неї збільшився на 8,2% чи 14 тис. т. Основу такої позитивної зміни «заклав» приріст виробництва охолодженої свинини на 6% через переважну питому вагу такої продукції в структурі переробки. Тим не менш, додаткову підтримку забезпечила і активніша на 43% ніж торік заморозка свинини. Хоча й має незначну частку в структурі переробки, делікатесна група — солена, сушена або копчена свинина — також «додала» 8,4% порівняно з аналізованим періодом минулого року.

«Завдяки цьому та дещо повільнішим темпам нарощування промисловоговиробництва охолодженого та мороженого м’яса, субпродуктів та жиру (+5,4%), питома вага свинини у цій структурі зросла з 18,6% у січні-липні 2020-го до 19,5% за аналогічний період цього року», — коментують аналітики АСУ.

Сукупний випуск м’яса, субпродуктів та жиру за результатами січня-липня склав 950 тис. т, що на 2,75% перевищує доробок м’ясопереробної галузі за аналогічний період минулого року.


Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Промислова переробка свинини у 2020-му зросла на 5,5%
  • У січні-липні 2019 року виробництво свинини в Україні зросло на 4,4%
  • Переробка свинини за рік зросла на 4,4%
  • Переробка свинини: плюс 4,4% проти січня-липня 2018-го
  • Переробка свинини нарощує обсяги

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.