Аграрний тиждень. Україна
» » Корисне м'ясо до вашого столу – ТзОВ «Барком»
» » Корисне м'ясо до вашого столу – ТзОВ «Барком»

    Корисне м'ясо до вашого столу – ТзОВ «Барком»


    Культура харчування українців – здорові та безпечні продукти, збагачені корисними мікроелементами? Що може запропонувати сучасне свинарство споживачеві – коментує керівник проекту «Корисна свинина» (ТМ «Родина ковбаска») Найчук Марта

    Господарство-учасник Асоціації «Свинарі України» (АСУ) ТзОВ «Барком» кілька останніх років працює над покращенням якості власно вирощеної свинини. Урешті цьогоріч для споживачів стала доступною свинина, збагачена Омега-3, — «Корисна свинина».

    Мрія власників підприємства стала реальністю після зустрічі із французькими колегами з Асоціації Bleu-Blanc-Coeur. Тоді і було прийняте рішення впровадити передові технології на власних фермах.

    - Що відрізняє «Корисну свинину» від традиційної промислової?

    Ця свинина вирощена за особливою технологією та без застосування антибіотиків. М’ясо має втричі більший уміст корисних поліненасичених жирних кислот Омега-3 Така свинина ніжніша, соковитіша та має насиченіший смак.

    - Наскільки така технологія позначається на собівартості вирощування і вартості кінцевої продукції?

    Щоб виростити «Корисну свинину», тварин годуємо екструдованим льоном, який імпортуємо з Франції. Також цілковито виключили застосування антибіотиків, що позначилося на технології та вартості вирощування тварин, здороживши її щонайменше на 20%. Адже такий підхід потребує додаткових затрат на корми та на спеціальні умов утримання тварин. Все це збільшує ціну продукції. Проте, натхненні ідеєю здорового харчування, намагаємося втримати ціну на мінімальному рівні, щоб «Корисна свинина»була доступною для пересічного споживача.

    - За вашими оцінками, наскільки вітчизняний споживач потребує свинину екстраякості?

    Український споживач значно уважніший до власного здоров’я і якості продуктів харчування, аніж 3–5 років тому. Умови пандемії підштовхують замислитись над якістю, корисністю та безпекою їжі. І, що приємно, це стосується не лише проактивної молоді чи батьків маленьких дітей, а також і старшого населення. Частка таких людей постійно збільшується. Усвідомлення важливості безпечних технологій відгодівлі тварин без антибіотиків вже зайняли своє місце у суспільстві. Проте, хочемо йти ще далі і пропонувати унікальний корисний продукт, збагачений Омега-3.

    - Які результати запуску нового продукту отримали?

    На полицях магазинів «Родинна ковбаска» у дев’яти регіонах України можна знайти «Корисну свинину». Після першого запуску свіжого м’яса ми налагодили виробництво ексклюзивної кулінарії, розробленої нашими бренд-шефами. За перших три місяці спостерігаємо стійкий попит на цю продукцію: зростає як повторюваність покупок, так і кількість нових покупців, отримаємо багато позитивних відгуків. Споживач дійсно бачить та відчуває різницю «Корисної свинини» від звичайної. А після оприлюднення результатів досліджень на вміст та баланс омегакислот та підтвердження статусу без антибіотиків, нас підтримують вітчизняні дієтологи, нутріціологи, мікробіологи.
    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • 5 шокуючих фактів: свинина для здоров’я, краси і сили!
  • Вітчизняні свинарі розробляють унікальні технології штучного інтелекту
  • ​«Бюджетний» Великдень або свинина не подорожчала
  • Чи готові українці платити більше за «преміальну» свинину?
  • Свинина наприкінці року може подорожчати

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Корисне м'ясо до вашого столу – ТзОВ «Барком»


Культура харчування українців – здорові та безпечні продукти, збагачені корисними мікроелементами? Що може запропонувати сучасне свинарство споживачеві – коментує керівник проекту «Корисна свинина» (ТМ «Родина ковбаска») Найчук Марта

Господарство-учасник Асоціації «Свинарі України» (АСУ) ТзОВ «Барком» кілька останніх років працює над покращенням якості власно вирощеної свинини. Урешті цьогоріч для споживачів стала доступною свинина, збагачена Омега-3, — «Корисна свинина».

Мрія власників підприємства стала реальністю після зустрічі із французькими колегами з Асоціації Bleu-Blanc-Coeur. Тоді і було прийняте рішення впровадити передові технології на власних фермах.

- Що відрізняє «Корисну свинину» від традиційної промислової?

Ця свинина вирощена за особливою технологією та без застосування антибіотиків. М’ясо має втричі більший уміст корисних поліненасичених жирних кислот Омега-3 Така свинина ніжніша, соковитіша та має насиченіший смак.

- Наскільки така технологія позначається на собівартості вирощування і вартості кінцевої продукції?

Щоб виростити «Корисну свинину», тварин годуємо екструдованим льоном, який імпортуємо з Франції. Також цілковито виключили застосування антибіотиків, що позначилося на технології та вартості вирощування тварин, здороживши її щонайменше на 20%. Адже такий підхід потребує додаткових затрат на корми та на спеціальні умов утримання тварин. Все це збільшує ціну продукції. Проте, натхненні ідеєю здорового харчування, намагаємося втримати ціну на мінімальному рівні, щоб «Корисна свинина»була доступною для пересічного споживача.

- За вашими оцінками, наскільки вітчизняний споживач потребує свинину екстраякості?

Український споживач значно уважніший до власного здоров’я і якості продуктів харчування, аніж 3–5 років тому. Умови пандемії підштовхують замислитись над якістю, корисністю та безпекою їжі. І, що приємно, це стосується не лише проактивної молоді чи батьків маленьких дітей, а також і старшого населення. Частка таких людей постійно збільшується. Усвідомлення важливості безпечних технологій відгодівлі тварин без антибіотиків вже зайняли своє місце у суспільстві. Проте, хочемо йти ще далі і пропонувати унікальний корисний продукт, збагачений Омега-3.

- Які результати запуску нового продукту отримали?

На полицях магазинів «Родинна ковбаска» у дев’яти регіонах України можна знайти «Корисну свинину». Після першого запуску свіжого м’яса ми налагодили виробництво ексклюзивної кулінарії, розробленої нашими бренд-шефами. За перших три місяці спостерігаємо стійкий попит на цю продукцію: зростає як повторюваність покупок, так і кількість нових покупців, отримаємо багато позитивних відгуків. Споживач дійсно бачить та відчуває різницю «Корисної свинини» від звичайної. А після оприлюднення результатів досліджень на вміст та баланс омегакислот та підтвердження статусу без антибіотиків, нас підтримують вітчизняні дієтологи, нутріціологи, мікробіологи.
Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • 5 шокуючих фактів: свинина для здоров’я, краси і сили!
  • Вітчизняні свинарі розробляють унікальні технології штучного інтелекту
  • ​«Бюджетний» Великдень або свинина не подорожчала
  • Чи готові українці платити більше за «преміальну» свинину?
  • Свинина наприкінці року може подорожчати

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.