Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Сир вітчизняного виробництва стає дорожчим за імпортний
АТУ»Новини»Сир вітчизняного виробництва стає дорожчим за імпортний

    Сир вітчизняного виробництва стає дорожчим за імпортний


    Сир вітчизняного виробництва стає дорожчим за імпортний

    Через невпинне зростання ціни сирого молока українські сировари намагаються і далі піднімати ціни на свою продукцію. Провідні виробники планують з 1 грудня збільшити ціну на свої сири відразу на 10%, повідомляє ІНФАГРО.

    Правда, мало хто з них зможе добитися реального збільшення ціни. Великі торгівельні мережі зайняли жорстку позицію і дуже неохоче йдуть на поступки постачальникам. Тому сирзаводам доведеться ще певний час акумулювати збитки, адже сировина вже подорожчала більш ніж на 40%.

    А от українці для святкового столу навряд чи зможуть придбати нормальний сир дешевше ніж по 400 грн/кг. Але свято є свято, сир однаково будуть купувати, просто «шматки сиру» в кошиках споживачів будуть дрібнішими.

    Собівартість імпорту сиру європейського виробництва стає значно нижчою за собівартість сиру вітчизняного. Тому можна очікувати, що добру частину ринку в українських сироварів перед святами заберуть постачальники європейських сирів. Різниця в ціні з українським «голландським» сиром настільки вражаюча, що мережі не можуть цим не скористатися і завезуть більше імпортного товару.

    ІЦ УАК за матеріалами ІНФАГРО

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Зростання імпорту сиру невідворотнє - ІНФАГРО
  • Імпорт сиру в Україну залишається активним
  • Імпорт сиру в Україну максимально зріс
  • Вітчизняні виробники сиру віддали третину ринку європейським конкурентам
  • Виробництво сиру в Україні буде знижуватися під тиском зростаючого імпорту

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Сир вітчизняного виробництва стає дорожчим за імпортний

05 грудень, Розділ Новини, переглядів 499

Сир вітчизняного виробництва стає дорожчим за імпортний

Через невпинне зростання ціни сирого молока українські сировари намагаються і далі піднімати ціни на свою продукцію. Провідні виробники планують з 1 грудня збільшити ціну на свої сири відразу на 10%, повідомляє ІНФАГРО.

Правда, мало хто з них зможе добитися реального збільшення ціни. Великі торгівельні мережі зайняли жорстку позицію і дуже неохоче йдуть на поступки постачальникам. Тому сирзаводам доведеться ще певний час акумулювати збитки, адже сировина вже подорожчала більш ніж на 40%.

А от українці для святкового столу навряд чи зможуть придбати нормальний сир дешевше ніж по 400 грн/кг. Але свято є свято, сир однаково будуть купувати, просто «шматки сиру» в кошиках споживачів будуть дрібнішими.

Собівартість імпорту сиру європейського виробництва стає значно нижчою за собівартість сиру вітчизняного. Тому можна очікувати, що добру частину ринку в українських сироварів перед святами заберуть постачальники європейських сирів. Різниця в ціні з українським «голландським» сиром настільки вражаюча, що мережі не можуть цим не скористатися і завезуть більше імпортного товару.

ІЦ УАК за матеріалами ІНФАГРО

agroconf.org





Схожі новини
  • Зростання імпорту сиру невідворотнє - ІНФАГРО
  • Імпорт сиру в Україну залишається активним
  • Імпорт сиру в Україну максимально зріс
  • Вітчизняні виробники сиру віддали третину ринку європейським конкурентам
  • Виробництво сиру в Україні буде знижуватися під тиском зростаючого імпорту

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.