Аграрний тиждень. Україна
» » Ентузіазм Джона Шморгуна
» » Ентузіазм Джона Шморгуна

Ентузіазм Джона Шморгуна


Аби пілотний проект «Село майбутнього», який реалізується в Харківській області у рамках національного проекту «Відроджене скотарство», через брак бюджетних коштів не перетворився на мильну бульку, уряд вирішив залучити до його реалізації закордонних інвесторів. Охочі відразу вишикувалися в чергу, ще б пак, адже держава дає у «придане» «Селу майбутнього» понад 7 тисяч га сільгоспугідь. Дуже зацікавилася проектом і аграрна компанія Harmelia на чолі з американцем українського походження Джоном Шморгуном. Як показує практика, сказав Джон, близько 40% усіх витрат у подібних проектах іде на годівлю тварин. Оскільки частину земель Harmelia орендує на Харківщині і компанія, окрім вирощування зернових, має величезний досвід кормовиробництва, то відкриваються величезні можливості для партнерства в цьому проекті. «Саме тому ми дивимося на нього з великим ентузіазмом», — заявив Джон Шморгун.





Схожі новини
  • У Харківській області хочуть створити селекційно-генетичний центр, в якому корів можна буде вирощувати з ембріонів.
  • "Село майбутнього" у 2013 році переходить в активну фазу в Харківській області
  • 1 лютого 2013 р., о 14:00 в інформаційному агентстві «Укрінформ» за адресою (вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна") відбудеться круглий ст
  • Через 10 лет Украина может обеспечивать хлебом втрое больше людей – эксперт
  • Кабмін затвердив реалізацію проекту «Село майбутнього»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.