Аграрний тиждень. Україна
» » Споживання м’яса скорочується не у всіх країнах Європи
» » Споживання м’яса скорочується не у всіх країнах Європи

    Споживання м’яса скорочується не у всіх країнах Європи


    Споживання м’яса скорочується не у всіх країнах Європи

     У той час як в більшості європейських країн (Іспанія, Великобританія та ін.), через схильність споживачів до екологізації, турботу про благополуччя тварин та особисте здоров’я, споживання м’яса на душу населення скорочується, у деяких державах воно навпаки – зростає. Так, минулого року в Нідерландах обсяги продажів м’яса з розрахунку на одну людину помітно зросли.


    У 2018 році споживання білків тваринного походження на душу населення в Нідерландах досягло 77 кілограмів. Це на 500 грамів більше, ніж у 2017 році. В Університеті Вагенінгена, де власне й підрахували обсяги споживання, зазначають, що тенденція 2018 року протилежна, порівняно з попередніми роками, коли споживання м’яса в Нідерландах знижувалося майже на кілограм на рік.


    Найбільш помітним було зростання у обсягах споживання курятини, і меншою мірою – свинини та яловичини. Обсяги продажів телятини, баранини та інших видів м’яса залишаються такими ж, як і в попередні роки. Майже половину ринку в країні займає свинина.


    Серед причин пожвавлення споживання дослідники називають підвищення доходів населення, тривалий “сезон барбекю” та зростання оборотів в готельному та ресторанному бізнесі.


    Meat-Inform





    Схожі новини
  • В яких країнах їдять найбільше м’яса?
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Цього року українці споживають майже на 16% більше молока, ніж торік – Укрмолпром
  • Споживання молокопродуктів зменшилося до 204,9 кг на душу населення в 2011
  • Українці скорочують споживання хлібобулочних виробів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Споживання м’яса скорочується не у всіх країнах Європи


Споживання м’яса скорочується не у всіх країнах Європи

 У той час як в більшості європейських країн (Іспанія, Великобританія та ін.), через схильність споживачів до екологізації, турботу про благополуччя тварин та особисте здоров’я, споживання м’яса на душу населення скорочується, у деяких державах воно навпаки – зростає. Так, минулого року в Нідерландах обсяги продажів м’яса з розрахунку на одну людину помітно зросли.


У 2018 році споживання білків тваринного походження на душу населення в Нідерландах досягло 77 кілограмів. Це на 500 грамів більше, ніж у 2017 році. В Університеті Вагенінгена, де власне й підрахували обсяги споживання, зазначають, що тенденція 2018 року протилежна, порівняно з попередніми роками, коли споживання м’яса в Нідерландах знижувалося майже на кілограм на рік.


Найбільш помітним було зростання у обсягах споживання курятини, і меншою мірою – свинини та яловичини. Обсяги продажів телятини, баранини та інших видів м’яса залишаються такими ж, як і в попередні роки. Майже половину ринку в країні займає свинина.


Серед причин пожвавлення споживання дослідники називають підвищення доходів населення, тривалий “сезон барбекю” та зростання оборотів в готельному та ресторанному бізнесі.


Meat-Inform





Схожі новини
  • В яких країнах їдять найбільше м’яса?
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Цього року українці споживають майже на 16% більше молока, ніж торік – Укрмолпром
  • Споживання молокопродуктів зменшилося до 204,9 кг на душу населення в 2011
  • Українці скорочують споживання хлібобулочних виробів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.