Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині спеціалісти Держпродспоживслужби та освітяни аналізують хід впровадження системи НАССР
» » На Вінниччині спеціалісти Держпродспоживслужби та освітяни аналізують хід впровадження системи НАССР

На Вінниччині спеціалісти Держпродспоживслужби та освітяни аналізують хід впровадження системи НАССР




Cпеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області продовжують проводити роз'яснювальну роботу щодо впровадження системи управління безпечністю харчової продукції за принципами НАССР в навчальних закладах.

Відповідні заходи були проведені протягом тижня в Барському, Козятинському, Немирівському, Чечельницькому та Ладижинському районах області.

Заходи проводяться за участю спеціалістів Держпродспоживслужби, представників районних відділів освіти, адміністрації навчальних закладів, відповідальних за організацію харчування осіб та працівників харчоблоків.

У ході проведення роз'яснювальної роботи фахівці наголошують на необхідності дотримання належних санітарно–гігієнічних вимог до умов виробництва, зберігання, транспортування, реалізації та якості продуктів харчування.

Особлива увага приділяється висвітленню вимог до матеріально-технічного забезпечення харчоблоків та веденню документації з санітарного та харчового законодавства. При укладанні договорів з постачальником, адміністрації освітніх закладів слід звертати увагу на те, чи зареєстрований постачальник належним чином та чи наявний у нього акт обстеження Держпродспоживслужби.

Учасники заходу отримали усі матеріали, необхідні для впровадження системи НАССР на малих потужностях, а також нормативні документи щодо вимог санітарного законодавства до організації харчування дітей.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини співпрацюють з освітянами та підприємцями щодо впровадження системи НАССР
  • Держпродспоживслужба продовжує роз'яснювальну роботу щодо впровадження системи НАССР у навчальних закладах Вінниччини
  • На Харківщині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни консолідувалися задля здорового та безпечного харчування дітей в закладах освіти
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провела серію семінарів щодо впровадження системи НАССР у освітніх закладах
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання готовності навчальних закладів до нового навчального року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.