Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Під час карантину українці стали більше купувати куряче м'ясо
АТУ»Новини»Під час карантину українці стали більше купувати куряче м'ясо

Під час карантину українці стали більше купувати куряче м'ясо

03 квітень, Розділ Новини, переглядів 2 133

Під час карантину українці стали більше купувати куряче м'ясо

Під час карантину в Україні споживання м'яса птиці збільшилось на 20%.

Як повідомляє пресслужба ПрАТ "Миронівський хлібопродукт", в основному зросли продажі продукції в упаковці.

«Попри попит, ми не підвищуватимемо ціни на свою продукцію. Ми розуміємо необхідність забезпечення українців якісними, доступними та безпечними продуктами харчування», – зазначають в компанії.

Нагадаємо, за даними Державної служби статистики, у 2019 році в Україні було вироблено близько 1,1 мільйона тонн свіжої та замороженої курятини, а також субпродуктів птиці.

ІЦ УАК за матеріалами Агробізнес Сьогодні

agroconf.org





Схожі новини
  • Рейтинг експортерів м’ясної продукції з України
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Українці віддають перевагу вітчизняним продуктам харчування
  • "Миронівський хлібопродукт" збільшив продажі курятини на 21%
  • Виробництво свинини в Україні скорочується

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.