Аграрний тиждень. Україна
» » Під час карантину українці стали більше купувати куряче м'ясо
» » Під час карантину українці стали більше купувати куряче м'ясо

Під час карантину українці стали більше купувати куряче м'ясо


Під час карантину українці стали більше купувати куряче м'ясо

Під час карантину в Україні споживання м'яса птиці збільшилось на 20%.

Як повідомляє пресслужба ПрАТ "Миронівський хлібопродукт", в основному зросли продажі продукції в упаковці.

«Попри попит, ми не підвищуватимемо ціни на свою продукцію. Ми розуміємо необхідність забезпечення українців якісними, доступними та безпечними продуктами харчування», – зазначають в компанії.

Нагадаємо, за даними Державної служби статистики, у 2019 році в Україні було вироблено близько 1,1 мільйона тонн свіжої та замороженої курятини, а також субпродуктів птиці.

ІЦ УАК за матеріалами Агробізнес Сьогодні

agroconf.org





Схожі новини
  • Рейтинг експортерів м’ясної продукції з України
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • "Миронівський хлібопродукт" збільшив продажі курятини на 21%
  • Українці віддають перевагу вітчизняним продуктам харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.