Аграрний тиждень. Україна
» » Скільки м’яса споживають французи?
» » Скільки м’яса споживають французи?

    Скільки м’яса споживають французи?


    Скільки м’яса споживають французи?

     Після значного зростання в 1960-х та 1970-х роках споживання м’яса на душу населення у Франції стабілізувалося в 1980-х роках і почало зменшуватися з початку 1990-х, повідомляє Міністерство сільського господарства країни.


     
    У 1960 році кожен француз у середньому вживав 78 кілограмів м’яса за рік. До 1980 року обсяги споживання цього продукту зросли до 104 кілограмів на рік. З 1980 по 1992 р. Загальне середньорічне споживання м’яса у Франції залишалося стабільним – на рівні близько 105 кг на душу населення. З початку 90-х років споживання м’яса зменшується (-17 кг на душу населення між 1992 і 2018 роками). Однак з 2014 року показники стабілізувалися і залишається на рівні близько 89 кілограмів на рік.
     
    Якщо говорити про закупівлю населенням окремих видів м’яса, то річне споживання свинини зростало до початку 1990-х (з 26 кг на душу населення в 1960 році до 38 кг у 1993 році), а потім зменшилося (до 33 кг у 2018 році). І хоча закупівлі сирого свинячого м’яса зменшувались, продажі м’ясопродуктів, як-от ковбаса, шинка, з 80-х років постійно зростали. Це пов’язано із зручністю приготування “швидких” страв.
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Споживання м’яса скорочується не у всіх країнах Європи
  • В яких країнах їдять найбільше м’яса?
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Цього року українці споживають майже на 16% більше молока, ніж торік – Укрмолпром
  • Споживання молокопродуктів зменшилося до 204,9 кг на душу населення в 2011

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Скільки м’яса споживають французи?


Скільки м’яса споживають французи?

 Після значного зростання в 1960-х та 1970-х роках споживання м’яса на душу населення у Франції стабілізувалося в 1980-х роках і почало зменшуватися з початку 1990-х, повідомляє Міністерство сільського господарства країни.


 
У 1960 році кожен француз у середньому вживав 78 кілограмів м’яса за рік. До 1980 року обсяги споживання цього продукту зросли до 104 кілограмів на рік. З 1980 по 1992 р. Загальне середньорічне споживання м’яса у Франції залишалося стабільним – на рівні близько 105 кг на душу населення. З початку 90-х років споживання м’яса зменшується (-17 кг на душу населення між 1992 і 2018 роками). Однак з 2014 року показники стабілізувалися і залишається на рівні близько 89 кілограмів на рік.
 
Якщо говорити про закупівлю населенням окремих видів м’яса, то річне споживання свинини зростало до початку 1990-х (з 26 кг на душу населення в 1960 році до 38 кг у 1993 році), а потім зменшилося (до 33 кг у 2018 році). І хоча закупівлі сирого свинячого м’яса зменшувались, продажі м’ясопродуктів, як-от ковбаса, шинка, з 80-х років постійно зростали. Це пов’язано із зручністю приготування “швидких” страв.
Meat-Inform





Схожі новини
  • Споживання м’яса скорочується не у всіх країнах Європи
  • В яких країнах їдять найбільше м’яса?
  • Українці почали їсти більше м’яса, ніж ковбасних виробів
  • Цього року українці споживають майже на 16% більше молока, ніж торік – Укрмолпром
  • Споживання молокопродуктів зменшилося до 204,9 кг на душу населення в 2011

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.